Harika bir özet. A ve 1 serisinin darlığı da ayrı bir detay burada. Aile kullanımı için.Arkadaşlar çoğu özellikten bahsetmişler. ben premium C segmenti araçlar ile kıyaslama yapmak istiyorum.
öncelikle bu kıyası yaparken ülemizdeki satış fiyatlarını gözönüne almak lazım. 1 serisi, A3 ve A serisi adam gibi donanımla Passat fiyatına satılmaktadır. Passat her halükarda daha iyi araçtır. buradan bile yaklaşım yapılabilir.
bmw 1 serisi bekar aracıdır. broşürdeki bol donanımlı 1 serisini almak neredeyse imkansızdır. türkiye paketleri vardır. eğer bu paketleri almazsanız hem çok uzun bir teslim süresi hem de acayip bir fiyat çıkıyor.
A3 geçen sene sonu kampanyası ile bence ederi neyse o fiyattan satıldı. ancak benim aklımdaki A3 türkiye'de satılmıyor. 2017 yılında 2007 yılında satılan araçtan çok farkı olmayan donanımlar sunuluyor. oysa A3 donanım olarak sınıfında hep tepede yer alırdı. bugün makul ücretlerle birçok sürüş destek asistanı tüm kompakt sınıfta sunulurken. S-line görünüm var diye aracı FULL diye pazarlamak şark kurnazlığıdır.
mercedes A serisi görünüm olarak sportif olsa da BMW 1 serisi ile kapışamaz. çünkü motorlar cansız. dizele zaten yorum bile yapmıyorum. olduğu gibi dış görüntüden oluşan bir araç. iç mekandaki A101 tableti de cabası.
bu 3 araç içinde A3 bence en mantıklı araç çünkü totalde daha kaliteli ve rafinedir.
Peki golfün avantajı nedir?
- her kesime hitap etmesi.
- geniş motor ve donanım seçeneği
- makul opsiyonlar
- aile kullanımına uygun
- dsg hariç neredeyse sorunsuz.
Hocam öncelikle sen 1 serisini golfü kullandığın kadar kullandın mı? Biz de ankarada gta ekibi olarak golflerimiz satılmayana kadar golf 1 den çok iyi yaww diye yorum yapar dururduk taki ben 1 serisi alana kadar. Değerli hocam sen 1 serisinin boş paketine yorum yapmışsın eğerki one edition ya da m paket jantlı nbt ekranlı m direksiyonlu modeline baksaydın dandik koltuk döşemesi yorumu yapmazdın. Şimdi golf midline plusın koltukları dandik değil mi? Boş pakete bakarsak golf çöp ama gel gelelim highline act durbanlı golfe bakarsan golf şahane. Hocam ben golf sahibide oldum bmw sahibide ve ben çok yanılmışım 1 serisi hakkında arabanın uçması kaçması golften fersah fersah ötede ve hep diyorumki iyiki satmışım golfü. Ha bu arada benim arabada gırtlak dolusu nbt ekrandan y kollu jantlara anahtarsız çalıştırmadan navigasyona hepsi var çok şükür. Bmw firması sürüş dinamiğini öne çıkarır daha fazla yakar daha fazla kaçar marka premium olduğu içinde dolu araba muadillerine göre baya da pahalıdır. Araç hakkında yorum yaparken lütfen boş paketlerinin çöp özelliklerine yüklenmeyelim. Mesela vw de özel siparişle opsiyon olarak alınan anahtarsız çalıştırma ve geri görüş kamerası bile bmw de default fabrikasyon gelir. Yazı uzun oldu idare edin saygılarımla.şu an ötv ve euro kuru dengesizliğ yüzünden yorum yapmak zor ancak kasım ayında TSI ACT highline+ ekstralı araçlar 105-110 mertebesinden satıldı. aynı özelliklerde bmw almak imkansız çünkü öyle bir aracın ithalatı yok. 5-6 ay gibi uzun teslim ve 3 serisi fiyatına ulaşan araçlardan bahsediyoruz. peki aynı fiyata satılan 1 serisi 16" jantları ve dandik koltuk döşemeleri iel premium Alman otomobil hissi verebiliyor mu? ben ona bakarım. kalite algısı düşük bir araca daha az özellik için neden fazla para vereyim?
Arkadas haklı ne kadar para o kadar köfte. ama bu benım sahsi görüşüm ben bmw 1 serisinin tipini beğenmiyor ama 3 seriside hosuma gidiyorHocam öncelikle sen 1 serisini golfü kullandığın kadar kullandın mı? Biz de ankarada gta ekibi olarak golflerimiz satılmayana kadar golf 1 den çok iyi yaww diye yorum yapar dururduk taki ben 1 serisi alana kadar. Değerli hocam sen 1 serisinin boş paketine yorum yapmışsın eğerki one edition ya da m paket jantlı nbt ekranlı m direksiyonlu modeline baksaydın dandik koltuk döşemesi yorumu yapmazdın. Şimdi golf midline plusın koltukları dandik değil mi? Boş pakete bakarsak golf çöp ama gel gelelim highline act durbanlı golfe bakarsan golf şahane. Hocam ben golf sahibide oldum bmw sahibide ve ben çok yanılmışım 1 serisi hakkında arabanın uçması kaçması golften fersah fersah ötede ve hep diyorumki iyiki satmışım golfü. Ha bu arada benim arabada gırtlak dolusu nbt ekrandan y kollu jantlara anahtarsız çalıştırmadan navigasyona hepsi var çok şükür. Bmw firması sürüş dinamiğini öne çıkarır daha fazla yakar daha fazla kaçar marka premium olduğu içinde dolu araba muadillerine göre baya da pahalıdır. Araç hakkında yorum yaparken lütfen boş paketlerinin çöp özelliklerine yüklenmeyelim. Mesela vw de özel siparişle opsiyon olarak alınan anahtarsız çalıştırma ve geri görüş kamerası bile bmw de default fabrikasyon gelir. Yazı uzun oldu idare edin saygılarımla.