- İsim
- armand
yusuf hocam alınırmı bu cihaz düşüncen nedir?
yusuf hocam alınırmı bu cihaz düşüncen nedir?
düşünmeden alın. Car play aktivasyonu daha pahallı.yusuf hocam alınırmı bu cihaz düşüncen nedir?
şimdi bu ürünü aldığım zaman ıphone çalışcakmı ve diğer uygulamlar(navigasyon,geri görüş kamerası falan )?düşünmeden alın. Car play aktivasyonu daha pahallı.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
orjinal car play nasılsa öyle. Sadece geri görüş ve park sensoru aynı ekranda birlikte çıkmıyorşimdi bu ürünü aldığım zaman ıphone çalışcakmı ve diğer uygulamlar(navigasyon,geri görüş kamerası falan )?
yusuf hocam yeniden teşekkürler :'(orjinal car play nasılsa öyle. Sadece geri görüş ve park sensoru aynı ekranda birlikte çıkmıyor
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
lastik basıncı arızası zaten mfa ekranında da çıkıyor, yorgunluk tespit edildiğinde de öyle. MFA da sürüş bilgileri, araç durumu ve ses diye 3 bölüm var orada araç durumunda. telefon menüsünü de ekleyebiliriz diye düşünüyorum ama henüz elime kablo geçmedi park sensörleri de çalıştığı için acele etmedim savsaklıyorum şu sıralar. usb yi yakında aşağıdaki göze alacam ayrıca.merhaba
aynı ürünü bende aldım arac durumu dediğiniz gibi sadece start stop var yol bilgisayarında hangi başlığın altında görebiliyoruz her uyarı orada gözukuyor mu ? lastık basıncı vs gibi arızalar deneyebildiniz mi
mfa türkce olayını yapabildiniz mi
tskler
Tskler bilgi için istanbuldaysanız kablo gelince ugramak isterim bostancıdayım benlastik basıncı arızası zaten mfa ekranında da çıkıyor, yorgunluk tespit edildiğinde de öyle. MFA da sürüş bilgileri, araç durumu ve ses diye 3 bölüm var orada araç durumunda. telefon menüsünü de ekleyebiliriz diye düşünüyorum ama henüz elime kablo geçmedi park sensörleri de çalıştığı için acele etmedim savsaklıyorum şu sıralar. usb yi yakında aşağıdaki göze alacam ayrıca.
bluetooth la ilgili bir sorunum var apple müzik ten çalarken liste kapanıyor parçayı seçince. müzik sıkıntısız çalıyor. sadece seçim yaptığım listeden çıkıyor ana listeye dönüyor. bunun nedenini anlayamadım. sanırım bug.
carplay de herşey kusursuz çalışıyor.
malesef ben istanbul'da değilim. spotify la bir de ben deneyeyim teşekkürler.Tskler bilgi için istanbuldaysanız kablo gelince ugramak isterim bostancıdayım ben
spotify den dinliyorum sorun yok
hocam spotify da bu özellik mümkün değil zaten. Apple music ile mümkün.malesef ben istanbul'da değilim. spotify la bir de ben deneyeyim teşekkürler.
edit: spotify ile denedim. bluetoothla müzik dinlerken araç ekranında media bölümünden selections'a müzik seçmek için girince hiçbir liste görünmüyor. siz nasıl görüyorsunuz anlamadım. müzik sorunsuz çalıyor parça atlama vs sıkıntısız sadece istediğimiz parçayı araç ekranından seçemiyoruz.
benim kullandığım apple müzik'de ise tüm listeler apple muzik radyo istasyonları bile görünüyor. ancak indirilmemiş parçaya gelince listeden çıkıyor.
kodlama yapıldı mi hocamArkadaslar merhaba. Ben de Patrick'ten kamera ve carplay li bir cihaz aldim. Montaji yaptim. Fakat geri gorus kamerasini calistiramadim. Butun baglantilar sitede gosterildigi gibi. Acaba bunun acilmasi icin herhangi bir ayar mi yapmam lazim?
byte 18 bit 4 hocam.Yusuf hocam Patrick bana kodlamayı yapıp gönderdim dedi. Ben de tamam dedim. Lakin herhalde bir vag a baglamam gerekiyor. Bir de vag da hangi parametreyi ne olarak degistirmek gerekiyor?
yanlış yazmışım hocam. Patrick dediği doğruHocam Patrick kameranin aktivasyonu icin bunu vermis
5F ---- byte 19 --- 04 change to 14
Bir de sizin verdiginizin stg si de 5F mi?