tolgaakkay
Üye
Üzerindeki ledler aliexpressten aldığım, üzerinde hata vermeyen dirençli ledlerdi, teyp takılırken airbag hatasını Ender Elektronik sildi, fakat bu led için direnç takılması lazım dedi, üzerinde benim aldığım önce plaka led'in direncini taktık olmadı, Patrick' sorduğumda vag kablo ile hatayı sil dedi, olmadı dediğimde odis ile dene dedi(odis hepimizde varya) daha sonrada ilgilenmedi, bende piyasadan 5W 39ohm taş direnç alıp sorunu çözdüm, maalesef siparişi iptal ettim, bu arada kameranın gece görüntüsü bayağı bulanıklaşıyor, ekstra kamerada söylemiştim, satıcıya teybin linkini paylaştım, PAL NTSC seçeneği vardı, PAL bizim ülkede tv'de kullandığımız standart biliyorum ama, cihazın menüsünde ayar göremedim, satıcı da düzgün cevap veremedi, iptal ettim, bu şekilde kullanacağım. teşekkür ederim.Tolga Bey yeni box gelince baglanti soketinin kablolarinin fotografini cekip burada paylasabilir misiniz? Benimki geldiginde bir pin disarida idi. Belki beyaz sokete yanlis yerlestirdim cikmis olan pini. Bu arada kamera ile gelen led plaka lambasi orijinal olan ledlerden farkli. Bu yuzden de ariza lambasi yakiyor. Bu sorun dedigim gibi vag com uzerinden cozuluyor.