losthell
Yeni Üye
- İsim
- Uğur
2. mfa audio soruma da yanıt bulmuş oldum teşekkürler.tavandaki mikrofon quadlock connector'e mi bağlı. eğer öyleyse olabilir diyeceğim ama bu da zor çünkü yeni ünitenizin quadlock connector üzerinden mic alışı da yok bildiğim kadarıyla. tam emin değilim siz onu iyice bir kontrol edin bence.
2. Patrick in satış yaptığı sayfada da dikkat ettiyseniz yazıyor. Can't support MFA audio diye. Yani zihaz MFA ya ses bilgisi sağlamıyor.
MFA telefon menüsünü kendiniz mi açtınız? Ben henüz açamadım tam bilmiyorum ama evet telefon aramalarda falan çıkması lazım normal yani. Telefonunuz bluetooth ile bağlıyken MFA ekranından Telefon rehberinde ve son aramalarda gezebiliyor musunuz? Evet ise doğru çalışıyordur.
mfa bluetooth'a gelince, durumu fotoğraf üzerinden anlatmaya çalışayım, öncelikle iphone'da görüldüğü üzere 2 ayrı bluetooth verici mevcut VW (aracın kendisi), VW Radio (rcd330) oluyor. Örneğin mfa'dan arama yapıyorum, direkt mfa ekranında ve 330'da görebiliyorum, tek problem aracın mikrofonunu kullanıyorum, bunda ne var diyeceksiniz, aracın mikrofonu hafif arızalı o yüzden problem oluyor sadece onun dışında mfa'da telefon menüsünde gezebiliyorum, rehberi görebiliyorum en ufak problem yok. dışarıdan gelen çağrıyı bu şekildeyken telefon tuşundan açarsam meşgule atıyor, sadece OK tuşundan açabiliyorum. biraz karışık bir durum oldu şu an için zamanla alışacağım.
son olarak aracın mfa’sından açtığım için mikrofonu sadece iphone’dan değiştirebiliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: