Mfa da telefonu falan kullanabiliyormuyuz ?
Menüsü var sadece son aramalar orada çıkmıyor.Mfa da telefonu falan kullanabiliyormuyuz ?
Bluetooth u olmayan araçlar için, sırf bluetooth lu olması bile almak bir sebep ki ben sırf o yüzden almıştım.O zaman bu cihazin artısı nedir ? Sadece carplay desteğimi ? Diğer aracimda (skoda fabia style) fulllink var 1 yıldır inanin 1 yada 2 kere apple car özelliğini kullandım. Şuan için olmazsa olmaz bir özellik değil .. spotify harici uygulama ekranda göremedim. Facebook WhatsApp destek verse iyi olur
MFA ekran da tek kayıp müzik bilgileri ekranı oluyor ki ben o ekranı hiç kullanmadım bugüne kadar.Benim aracım 2016 aralık üretimi.. mib2 ekran mevcut connectivy paketli hepsi standart o zaman benim almama gerek yok ? Eğer orjinal gibi mfa ekraninida kullanabiliyor olsak düşünürdüm
Hocam YouTube var , ayrıca jailbreak ile netflix oluyor, tam emin olmamakla birlikte jailbreak ile video da mümkün cihazı alırsamBen 1 haftadır kullanıyorum iyiki almışım. Aynı ebatta car play desteksiz olanıda şuan satışta. 1 ay kullanılmadı o derece temiz.
Lakin sizlere sorum var cihazı kullananlar biliyorsa cevaplarsa sevinirim. Müzik, haritalar, telefon dışında hangi programlar car playle uyumlu? Belkide video oynatıyordur??
alan arkadaşlardan inceleme bekliyoruz videolu. )) şimdilik o programlar var bildiğim. ancak jailbreak yapınca diğerlerini de kullanabileceğiniz yazılım yükleyebiliyorsunuz telefona.Ben 1 haftadır kullanıyorum iyiki almışım. Aynı ebatta car play desteksiz olanıda şuan satışta. 1 ay kullanılmadı o derece temiz.
Lakin sizlere sorum var cihazı kullananlar biliyorsa cevaplarsa sevinirim. Müzik, haritalar, telefon dışında hangi programlar car playle uyumlu? Belkide video oynatıyordur??
Hocam telif hakkı yemiş. Tekrar müzik kesip yükler misiniz size zahmet.evet arkadaşlar bugün Esenyurttaki Geen Oto İlhan Bey yardımıyla montajı tamamladık..şimdilik amatör bir video ile sizleri başbaşa bırakıyorum [emoji4]