Cihazda Türkçe dil desteği var mi ? Ön arka park sensörü ekranda gözüküyor mu ?
Valla bende bekliyorum hocam, inşallah yakın zamanda çıkar.Türkçe desteği yoktur ama park sensörü gözüküyordur sanırım. On numara olmuş şunun birde Android Auto'lusu çıksa tadından yenmez.
Birde usb nin orda olması çok kötü hale getiriyor görüntüyü.Sadece aplle eklentisi bu kadar fiyatı şişirmemeli bence
Hocam vitesin önündeki usb çalışmıyormu bu durumda soket sokete ise aşağıdaki usb çalışması gerekmezmi? SizceBirde usb nin orda olması çok kötü hale getiriyor görüntüyü.
Apple carplay in amacı sürücü araçtayken telefonunu bıraksın araçtan kontrol etsin tüm telefon ihtiyacını. Dikkati dağılmasın.
Ama bu kabloyu ordan tak dolandır bi yere koy komple kötü görüntü. Kolçakta olsa usb telefonu bağlayıp koysanız oraya yada kablosuz olsa ne güzel olurmuş.
İnş öyle bir ihtimal vardır.Hocam vitesin önündeki usb çalışmıyormu bu durumda soket sokete ise aşağıdaki usb çalışması gerekmezmi? Sizce
hocam yandex navi destegi de var midir?Sarıkabadayı reis engeline takıldık Tamam hocam deneyeceğim
bu arada bir kaç resim
Ekli dosyayı görüntüle 11387
Ekli dosyayı görüntüle 11388
Ekli dosyayı görüntüle 11389
Ekli dosyayı görüntüle 11390
Ekli dosyayı görüntüle 11391
Ekli dosyayı görüntüle 11392
Ekli dosyayı görüntüle 11393
Jailbreak olunca carplay de yandex -google maps vs. Kullanmaya izin veriyor mu acaba.Yandex navi yok malesef.. Jailbreaksiz oldukça kısıtlı Apple ne veriyorsa o..
Orijinal CarPlay de,jailbreak ile istediğin uygulamayı ekleyebiliyorsun,bu cihazda olurmu bilemiyorum...Jailbreak olunca carplay de yandex -google maps vs. Kullanmaya izin veriyor mu acaba.
Bu konuda detaylı bilgi sahibi birisi varmıdır.
Hocam carplay cihazla alakalı değil.Orijinal CarPlay de,jailbreak ile istediğin uygulamayı ekleyebiliyorsun,bu cihazda olurmu bilemiyorum...