O kolay hocamÇok sağolun hocam gelmesine gelirim ama Patrickten tiguan logosuyla geldiğini öğrendim, golfe çevirmek için kod yollayacağını söyledi, sanırım kodlama yapan bir yere gitmemde gerekecek.
İnceleyip yazarım hocam.Yusuf hocamla işlemi yapınca bi incelersiniz güzelcede bizede söylersin olur mu ? Kararsızlık hat safhada, 200 dolarlar seviyesinde para verip vermemek arasında kaldım
Bildiğiniz carplayşöyle bir şey buldum araç da golf galiba araştırmaya devambunu yapabilirsek süper olur
1 aydır 179 dolardı dahada düşer derken çıkmış Türkiye ye neden kapatmış sormak lazımArkadaşlar yok mu konuyla ilgilenen. Dün fiyatı 179 dolara çekmişti. Şimdi indirim bitmiş tekrar 199 dolar ancak Türkiye'ye gönderimi kapatmış Patrick efendi.
Evet hocam carplayli sıfır ürün hiç kullanılmadı. Sıkıntı sipariş gecikti biraz. Ürün gelene kadar araç satıldı. Öyle olunca da cihaz boşa çıktıcarplay li ürün mü? neden satıyor acaba bir memnuniyetsizlik mi var?
ok. mesaj attım.Evet hocam carplayli sıfır ürün hiç kullanılmadı. Sıkıntı sipariş gecikti biraz. Ürün gelene kadar araç satıldı. Öyle olunca da cihaz boşa çıktı