Kitapçıkta hangi sayfa dostum açıklarmısın ..bizim araçlar 504-507 sertifikalı yagı kullanmak zorunda da ..bu yaplarıda arkadaş açıklamış diğer yağlar tsi için uygun değilSürekli insanlara farklı bilgi veriyorsun . Bir defada şukitapçığı aç oku arkadaş . Bak orada yazıyor . Vw Tsi motorlarda bakım aralığı 15.000 veya bir yıl . Bu nedemek biliyormusun bu sabit aralıklı servis aralığı demek . Peki Sabit aralıklı servis aralığı ne demek kitapçığında buna karşı gelen kod ne 502 - 505- 505.01 . Ya açın kitabını okuyun ben demiyorum bunu VW belgesi söylüyor. Servis emisyon sorunları yüzünden her motoraa değiştirilmiş farklı servis aralığı olan yağı ( 504-507) yi kullanıyor .
Öyle birşey yok bu benim aracımın motor kısmından bir resim arkadaşımın leonundada böyle ....Kitapçıkta hangi sayfa dostum açıklarmısın ..bizim araçlar 504-507 sertifikalı yagı kullanmak zorunda da ..bu yaplarıda arkadaş açıklamış diğer yağlar tsi için uygun değil
dizel için doğruda benzin için servis de esnek yağı kullanıyor benimde araçta etiket QI4 ama QI6 yağı kullanıyoruzÖyle birşey yok bu benim aracımın motor kısmından bir resim arkadaşımın leonundada böyle ....
Aracınızın kitapcında sipariş kağıdı bulunur donanımların vb olduğu orayı açarsanız aracınızın QI4 olduğunu görürsünüz tekrardan kitapcığın yağ kısmını açarsanız QI4 e demk gelen onayın 502 olduğunu görürsünüz .
Keşke kitapcığı okuyup yorum yapsanız ....
Ekli dosyayı görüntüle 23031
Benim aracım 1.4 tsi vw502 etiketi vardizel için doğruda benzin için servis de esnek yağı kullanıyor benimde araçta etiket QI4 ama QI6 yağı kullanıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 23032
Aynen öyle hocam servis yanlış yağ kullanıyor.
Kullanmıyor bence diğer sayfada alternatif yag olarak 504 u kullanın diyor eğer yakıt ab standardındaysa 504 u öneriyor yakıt kalitesine topu atıyor hatta yukarıdaki sayfada da geçiyor bazı yakıtlar için 504 507 uygun değil diyor ama tr deki yakıtlar ab standardındaAynen öyle hocam servis yanlış yağ kullanıyor.
Hocam bu etiket nerede yer alıyor.Benim aracım 1.4 tsi vw502 etiketi var
Motor bölmesinde 2017 model aracımda yoktu 2018 model olanda var .Hocam bu etiket nerede yer alıyor.