2. el düşünmüyorum çünkü güvenemiyorum.2. el araç almayı düşünüyor musunuz peki? Bir de sonraki araçtan beklentiniz ne ? Daha mı hızlı olsun? Daha mı konforlu olsun?
Araçtan beklentim: otomatik vites olsun, donanımlı olsun, konforlu olsun.
2. el düşünmüyorum çünkü güvenemiyorum.2. el araç almayı düşünüyor musunuz peki? Bir de sonraki araçtan beklentiniz ne ? Daha mı hızlı olsun? Daha mı konforlu olsun?
1.0 motor bence yetersiz. tamam testini yaparız ama 1.0 motor nedir Allah aşkınaAudi A3 1.0 tfsi nasıl sizce hocam?
A serisini mi herkes kötülüyor hocam sebebini anlamış değilim.C segmenti istiyorsanız
A200
1.18 makyajlı ve dolu
Düşük km 2015-2016 garantili bulunabilir
D segmenti
3.16 luxury yada msport
Fakat düşük km ve yüksek model yılı zor.
Zaten passat A4 fln yada C serisi hiç önermiyorum w204 kasa ve yenisi w205 daha kötü olmuş.
Audi a3 1.0 tfsi mı? 1.2 tsi'dan sonra üzmesin.1.0 motor bence yetersiz. tamam testini yaparız ama 1.0 motor nedir Allah aşkına
ha 2.el almayacaksanız audi a3 bence golften iyi. alın hocam.
407220632 ilan no da 2016 model 18.500 km de bir araç. C segmenti alacak olsam şahsen direk tercih ederdim A serisini.A serisini mi herkes kötülüyor hocam sebebini anlamış değilim.
A180 urban yeter bana407220632 ilan no da 2016 model 18.500 km de bir araç. C segmenti alacak olsam şahsen direk tercih ederdim A serisini.
1.4 tfsi zaten var ve getiriyorlar dostum., 1.0 motora bağımlı değilsiniz..Audi a3 1.0 tfsi mı? 1.2 tsi'dan sonra üzmesin.
Keşke 1.4 tfsi getirselermiş.
Satış temsilcisi artık 1.4 motor gelmeyecek dedi.1.4 tfsi zaten var ve getiriyorlar dostum., 1.0 motora bağımlı değilsiniz..
Hocam dizeli sessiz golften bariz.BMW 1 serisini düşünmeyin hocam, Golften sonra huzur vermez. Kafa ütüler.
Hocam ses için benim dinlemem lazımHocam dizeli sessiz golften bariz.
Benzinlisi de Çok iyi gidiyor biraz sesli ama 2 aracıda kullanan @Kimi_emd Semih hocamı çağıralım o daha iyi karşılaştırma yapar zannımca.
Volvo da düşünebilirsiniz hocam.Golfte alternatif olacak aracın golften daha iyi olması gerekmezmi. Burada bahsedilen mazda ve volvonun golften hangi konuda üstün olduğunu anlamadım ayrıca mazda türkiye pazarında dağıtım, servis, pazarlama konularında yıllar geçmesine rağmen sorunlarını hala çözememiş ve türk tüketicisine gereken asgari ilgiyi bile göstermemektedir . Şahsen ben golften sonra mercedes bmw veya audi dışında başka bir araç düşünmem.))