duygularima.tercuman oldun yiaaa [emoji110]Değerli hocam siz şimdi ne yapın biliyo musunuz yakınınızda bi mersedes bayisi varsa direk oraya gidin ve A serisinden birini (180 ya da 200) inceleyin. Ama bu incelemeyi yaparken forumda premium araçalara laf eden arkadaşlar gibi incelemeyin dolu paket olan amg yi inceleyin ve sonrasında konuşalım. Mersedesler genel olarak iç kalitede aynı ancak dış kabukta farklılaşıyor. (Jant-far vs vs) Bakın mesela mersedes en ucuz aracıdan en pahalı aracına kadar nappa deri direksiyonu kullanmaktadır. Ben bmw sahibiyim ama benim aracımda güzel gözüken m direksiyon yok örneğin. Her ne kadar bmw sahibi olsamda mersedesin kalitesi tartışılmaz mersedes mersedestir araçları dolu gelir ve bmw ile farkıda iç malzemesindeki kalitedir. Mersedesin dışını siz dizayn edersiniz. Eğer sizin mantığında düşünürsek hiç araba alamayız
Kıymetli arkadaşım, dikkat ederseniz Mercedesin belirttiğim modellerinin hepsi önden çekişli, arkadan itişli olsa idi Mercedesten saymıyorum diye bir cümle kullanmazdım, zamanında ailemizde Mercesdeste BMW de kullandığımızdan bana önden çekişli Premium araçlar hep eksik gelmiştir. Ne demek istediğimi anladığınızı değerlendiriyorum.Değerli hocam siz şimdi ne yapın biliyo musunuz yakınınızda bi mersedes bayisi varsa direk oraya gidin ve A serisinden birini (180 ya da 200) inceleyin. Ama bu incelemeyi yaparken forumda premium araçalara laf eden arkadaşlar gibi incelemeyin dolu paket olan amg yi inceleyin ve sonrasında konuşalım. Mersedesler genel olarak iç kalitede aynı ancak dış kabukta farklılaşıyor. (Jant-far vs vs) Bakın mesela mersedes en ucuz aracıdan en pahalı aracına kadar nappa deri direksiyonu kullanmaktadır. Ben bmw sahibiyim ama benim aracımda güzel gözüken m direksiyon yok örneğin. Her ne kadar bmw sahibi olsamda mersedesin kalitesi tartışılmaz mersedes mersedestir araçları dolu gelir ve bmw ile farkıda iç malzemesindeki kalitedir. Mersedesin dışını siz dizayn edersiniz. Eğer sizin mantığında düşünürsek hiç araba alamayız
Oy hakkım varsa oyumu Passat tan yana kullanıyorum.Audi A3 ve Passat başabaş gidiyor
Bugün audi A3 sedan 1.0 tfs dynamic için 123,000 TL fiyat aldım.
Ama Audi A3'te USB girişinden sadece telefon şarj edilebiliyor. USB ile müzik dinlenemiyor dedi satış temsilcisi. Bu da çok can sıkıcı.
Değerli hocam;Oy hakkım varsa oyumu Passat tan yana kullanıyorum.
Neticede bir üst segment ve en baz modeli bile bizim Comfortline donanımına yakın.
Almaya niyetiniz kesinleştiğinde bizden de teklif almayı unutmayın Değerli Hocam.Değerli hocam;
Şuan 1.4 tsi comfortline DSG passat'ı ciddi ciddi düşünüyorum.
Comfortline Passat ile Highline'ı karşılaştırdım hocam, highline'da olup comfortline'da olmayan "ambiyans aydınlatma" dışında keşke şu da olsaydı diyebileceğim bir donanım yok Highline'da.
Halojen farları gayet iyi bence Vw grubunun. Hem Led farlarda buğulanma sorunu oluyormuş sanırım.
Değerli hocam;Almaya niyetiniz kesinleştiğinde bizden de teklif almayı unutmayın Değerli Hocam.
Karar vermeden önce sizin aldığınız tekliflerle karşılaştırmanızı öneririm.
Değerli HocamDeğerli hocam;
Siz tanıdık bayilerden güzel indirimler alabiliyorsunuz sanırım.
Bu sene içinde almayı düşünüyorum kısmet olursa ve muhakkak sizi de haberdar edip sizden de teklif alacağım hocam.
Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.
Evet Değerli hocam bi miktar borcum var onu da bikaç aya kapatıp almayı düşünüyorum passat'ı Vdf desteğiyle de biraz.Değerli Hocam
Sanırım birikim veya zamanlama bakımından bekliyorsunuz.
Bayilerde kalan 2016 modeller size hemen aldırabilir belki
Alacağınız zaman düşündüğünüz konfigürasyon nasıl olacak?
1.4 TSI DSG Comfortline donanımda buraya kadar tamam.
Özellikle bir renk tercihi olacak mı ?
Aradığınız cam tavan vb. Olmazsa olmaz bir opsiyonel donanım olacak mı?