Herkesin sevmediği gibi benim de sevmediğim, hoşuma gitmeyen,hak verdiğim yönler var amenna. Ama arada öyle saçma yorumlar var ki. Frene bastım golf kaydı araba durmuyor, yağmur yağınca araba kirleniyor, gaza basınca golf yavaş hızlanıyor vs vs
ayıptır sorması önceki araçlarınız Ferrari lambo falan mıydı? Eğer bunlar değilse de araç durmuyorsa ya asfalt kötü durumdadır ya lastikler ömrünü doldurmuştur ya da acil durumda fren yapma yetisine sahip değilsinizdir... Yağmur çamurda arabanın kirlenmesi kadar da normal bişey yok mu? Bagaj kapağı önüne evet su birikiyor ki bu da görüntü güzelleşsin diye yapılmış tasarım kaynaklı hata. Aynalar kronik olarak 120 yi geçince ses yapıyor. Burçlar Golf5 ten beri gelen bir sorun. Ama yani trim sesi olarak 1 2 yaşında arabalarda neyi duyuyorsunuz çok merak ediyorum
ya da nası davranıyorsunuz da o trimler 1 2 senede ses yapıyor. Geri viteste silecek silme opsiyonu mk5 ten beri kullanıcı tercihine sunulmuş durumda. İstemezseniz kapatabilirsiniz ki eminim kapalı olsa bu sefer de geri vitese takınca Bi arka camı bile silmiyor araba denilecekti. Yorum yazmamak için zor tutmuştum kendimi 2 3 haftadır ama yorumların bu denli komik ve kullanıcının araştırmadan kötülemesi noktasına gidince yazma ihtiyacı hissettim. Bu şekilde yorumlarda bulunup da başka marka model hatta üst marka araç alıp golf e koşa koşa dönen o kadar çok kullanıcıya bizzat şahit oldum ki. Golf her zaman ne kadar kullanıcısı bilinçli ise o kadar kullanışlı bir araç olmuştur. Biraz aracı tanımaktan geçiyor herşey... Keyifli sürüşler...