Yazıldımı bilmiyorum ama telefonu bluetooth ile bağladığımda müziği media ekranından ileri sardıramıyorum. Bu işlev geçersiz diyor. İlla Telefondan ilerletmemiz gerekiyor.
Siz bunu deyince Peugeot Citroen in direksiyon altı kumandasının kullanışlılığı geldi aklıma. Onda sanırım bluetoothta çalan parçayı kumandadan sardırabiliyorduk
Bunda olup bizim araçlarda bulamadığım;
Src tuşu; bluetooth aux usb cd arasında değişim yaparsınız, basılı tutarsanız telefon menüsüne geçer.
Memo yazan, FM radyo da kayıtlı kanalları gezer,
Kayıtlı kanalları istemediniz en yakın frekansı istediniz, üstteki alttaki tuşlarla ileri >> geri<< yaparsınız. Bizdeki gibi menüye girip ayarı değiştirmeye gerek yok.
Memo tekerleği, rehberde dolaşırken harf harf Atlar, A B C D. . . Eğer isimleri tek tek atlamak gerekirse; ileri >> geri<<
Memo tekerleği, usb cd içerisinde klasör atlatır, parça atlamak için, ileri >> geri<<
Bu ileri >> geri<< tuşları sadece parça atlamak için değil, müziği sardırmak isterseniz basılı tutarak işlev görüyordu.
Hatta teyp menüsü içinde gezmek ayarları değiştirmek için bu kumandayı kullanabiliyordum.
Yani elinizi direksiyondan kaldırmadan neredeyse herşeyi buradan kontrol edebiliyordunuz. Kullandığım araç C-Elysee idi