ultraghost
Üye
- İsim
- Emre
Ben yan aynaların küçük olduğunu düşünüyorum.Görüş mesafesi eski aracımız gibi değil(auris).Birde usb girisini çok köşeye yapmışlar usb ucu çıkarıp takması zor oluyor.
Aynen katiliyorumUmut dedi:Haberim bile yoktu!Aklımın ucundan bile geçmedi!Nereden bilebilirdim ki!Golf R'ımda hız sabitleyici yok... s=s20
Hocam araclar kac km de. Onuda bilirsek belki kronik olanları km bandina gore tespit ederiz.Tamam hepimizi golf e hastayız belki ama hiç kötü yanı yokmu... Var! *cam tuşları hassasiyeti berbat
*frenler kim ne derse desin bu arabaya yetmiyor
*media ekranı sürekli donuyor... Devamı sizde..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arka tamponda olan lekeler cok kotu iyice silmez ve kurursa cok kolay çıkmıyor.Daha önce de söylemiştim, depodan lokurtu sesi geliyor dolu iken, Aracı yıkayınca kir arka tampon üzerine birikiyor, temizlemek zor oluyor, ergonomik olarak problemli bence
En önemlisi koltuklar çok kalitesiz inip binerken hemen tiftikleniyor ve sünger iz yapabiliyor.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle öyle hocam, polo da böyle diil. Koltuklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ergo-active alamadık kiArka tamponda olan lekeler cok kotu iyice silmez ve kurursa cok kolay çıkmıyor.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam aracım 5000 km de freni daha önceki astra aracımla kıyaslıyorum cok geride kalıyor yani tamam kökleyince ikinci kademede başarılı fakat ben sürekli kökleyerek yanımda ve arkamda oturanları kusturmak istemem.. Media ekranı ise çoğu kişide yapıyor bende gün aşırı donma var.. Belki gecıyor ama yakısmıyor bu donmalar..Hocam araclar kac km de. Onuda bilirsek belki kronik olanları km bandina gore tespit ederiz.Bende media ekrani donma sorunu yok.
Frenleri cok seviyorum hisli ve stabil duruyor. Direksiyonu birakip acil fren yapin arac direk saga sola silkelemeden duruyor.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koltuklar ergolar birz sert ama uzun yolda acayip rahat ettiriyor. Elektrikli bel destegi ni de doğru ayarlarsaniz uykunuz bile geliyor )Kesinlikle öyle hocam, polo da böyle diil. Koltuklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ergo-active alamadık ki [emoji20]iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi