İtiraflar başlasınsabır hocam gelincede gece bol bol pencereden veya otoparka inip bakıcaksınz [emoji3]şeyy ben haala bakıyorum
Hocam o nokta autoholdun ayar noktasıdır. Az basarsanız devreye girmesini istemiyorsunuz anlamına gelir. Yani özellikle park manevralarında kullanmak için.Arkadaşlar bu auto hold un çalışması için start stopun açıkmı olması gerek.çünkü ben arabayı çalıştırınca hemen start stopu iptal ediyorum.ışıklara gelince yada bayırda duruncada frene bir kademe sert basıyorum el freni kendini çekiyor.yoksa aynı zamanda auto hold damı devrede oluyor.ama frene sert basmassam el freni dewreye girmiyor tabiki de araba kayıyor.
2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
Bunu ben de yapıyorum. Mesela cam da bir kir var veya kaputta bir pislik gördüm mu temizliyorum. Komşular kimbilir ne düşünüyordur. Adam bir golf aldı etrafından ayrilmiyor gibi@magicaynem hocam sabahta etrafında mutlaka bir tur atarım başka itirafta bulunmak istemiyorum
Hocam, seninki yapmıyor da o neden yapıyor, farklarına baktın mı? Duruş? Bir yere dokunuş? Kendisinde bir gevşeklik? O kök nedene göre çözüm bulunur mutlaka. Yakından bir incelesene.sağ taraftaki güneşlik kapı kapatması esnasında zıngırdama yapıyor. bozuk bir yolda giderkende zıngırdama yapıyor. sinir oluyorum.