silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Hocam araç içindeki eşyalarınızı kontrol etmenizi öneririm. Gözlük cebinde gözlük varsa özellikle. Bir çanta fermuari dahi bu seslere neden olabilir.henüz 3000 deki 1 aylık golfümden gelen sunroof tıkırtısı ve sürücü kapısı cam kapalıyken kapattığımda gelen titreme sesi
1. Haklısınız, katılıyorum.1. En üst donanım seviyesinde bile doğru düzgün hiçbir şeyin olmayışı, minimum 7-8 bin tl farkla adam edilmesi sanırım kendimiz Highline Plus diye bi donanım kategorisi ekledik haberimiz yok.
2. Park sensörlerinin çok yükseğe konumlandırılmış olması alçak kaldırımları ya da otoprak demirlerini algılamaması ve yol boyunca zırt pırt devreye giren park sensörü. (Acaba seyir halindeyken bu özelliiği kapatma şansımız yok mu? Vitesin yanında ki yerden kapatıyorum trafik sıkışınca yine devreye giriyor.)
3. Bagaj kapağında hala daha ip askı kullanılması, yıkamacılar tarafında koparılmaya çok müsait olması.
4. Bu madde de bugün başıma geldi paspas bağlantı noktalarının çok narin olması bugün koptu, geri döşemeye nasıl yapıştıracağım bilmiyorum tutar mu tutmaz mı canımı sıktı.
Herkese sevgiler saygılar s=aşk
Yıkamacıya vermiyorum kendim yıkıyorum.@fcsrn Evet hocam pandizotu tutan ipler oldukça narinler ben yıkamaya verilmeden önce askılarından tarafınızca çıkarılmasını öneririm. Eski aracım olan golf 6 da başıma geldi şimdi de aynı malzeme kalitesinde yeni aracımda görünce biraz korktum.
Valla o paspas'ın bağlantı noktaları basit bi yapıştırıcıyla döşemeye sabitlenmiş bi çektim komple çıktı
1. Highline boş diyorsunuz fakat lütfen bir bakın rakipleri A3, Mercedes A ve bmw 1 serisine neler var yok diye., opeli katmıyorum bile opel deki eksikleri yazmaya kalksam 2 tane A4 kağıdı anca yeter1. En üst donanım seviyesinde bile doğru düzgün hiçbir şeyin olmayışı, minimum 7-8 bin tl farkla adam edilmesi sanırım kendimiz Highline Plus diye bi donanım kategorisi ekledik haberimiz yok.
2. Park sensörlerinin çok yükseğe konumlandırılmış olması alçak kaldırımları ya da otoprak demirlerini algılamaması ve yol boyunca zırt pırt devreye giren park sensörü. (Acaba seyir halindeyken bu özelliiği kapatma şansımız yok mu? Vitesin yanında ki yerden kapatıyorum trafik sıkışınca yine devreye giriyor.)
3. Bagaj kapağında hala daha ip askı kullanılması, yıkamacılar tarafında koparılmaya çok müsait olması.
4. Bu madde de bugün başıma geldi paspas bağlantı noktalarının çok narin olması bugün koptu, geri döşemeye nasıl yapıştıracağım bilmiyorum tutar mu tutmaz mı canımı sıktı.
Herkese sevgiler saygılar s=aşk
5. Kullanım kılavuzlarının @silvershadow tarafından yazılmayışı...
Sorunuzun yanıtı burada değerli Hocam@silvershadow Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.
Belki de o kopan pim de bir sorun vardı çünkü sadece tek bir tanesi koptu. Birde son olarak seyir halinde otomatik devreye giren bu park sensörünün herhangi bir kapatma fonksiyonu var mı acaba bi bilginiz var mı? Anladığım kadarıyla sadece sesi kısılıyor, radyoya müdahalesi engelleniyor. Vitesin sağ tarafında bulunan tuşuna basıp devreden çıkarsam da algıladığı an yine devreye giriyor. (Dit dit dittttttttt diyerekten heyecan veriyor birde bakıyosun daha bi dünya mesafe var ama sensör çıldırıyor )