- İsim
- Ahmet
Hocam dünyayı takip etmek lazım araç sınıflarını tüm dünyanın neyi neyle karşılaştırdığını biraz araştırıp öğrenmek lazım.Hocam direk söze gireyim yanlış anlama ama sen bmw ve mersedesten anlamıyosun net. Bmwnin en alt serisi 1 e ve mersedesin en alt serisi a ya binseydin (uzun süreli) bu konuşmaları yapmaz burdada tepkilere maruz kalmazdın. Bak ben golfüde kullandım bmw yide ama hep çevremdeki arkadaşlarıma diyorum iyiki golfü satmışım bmwnin sürüş keyfi bi başka keza mersedesinkide öyle golf premiumdan önce ideal binilesi araba.burda senin gibi yazan bi arkadaş daha var merso e den başlar diye oda aynı alemde kullanmamış ona tavsiyede bulunmuştum sanada bulunayım sen ilk iş bmw ye git bi ikame araç iste sabahtan akşama kadar kullan sonra gel tekrar konuşalım. Umarım tavsiyemi yanlış anlamazsın çünkü ikame araçla 1 gün bile vakit geçirince anlayacaksın sürüş keyfini
Bizim milletimiz bir arabaya 70 bin üzeri verdiği zaman renault bile almış olsa dünyanın en iyi arabası sanıyor.
Sırf örnek olsun diye klasman olarak hangi arabalar birbiri ile karşılaştırılıyor birkaç örnek vermek isterim.
İstisnalar hariç testler nasıl hangi araç için ne diyorlar. Hangi sınıf-klasmanda hangisi "benchmark" bunları araştıralım beraber öğrenelim istedim.
Yukarıdaki kanallar çok iyi testler yapıyorlar.
Takip etmenizi tavsiye ederim.
Yoksa inanın, aracı sadece showroom da gören yada arkadaşının arabasını 5 dk kullanan ve kahve ağzı ile xxx arabanın üstüne araç yok diyen insanlar ortaya çıkarmaya devam ederiz. Forumdaki arkadaşları tenzih ediyorum,çoğunlukta gayet bilinçli arkadaşlarımız mevcut.
Araba tutkusu ile kalın.