Ender
Moderatör
- İsim
- Ende Hoca
- Araç
- Golf 7 1.6 TDI Highline Trp. + MK 7,51.4 TSİ Golf R line + GTI 2.0 300 hp MK5 + MK6 ...
Benim Nacizane fikrim; Golf C+ sekment Dolusu ve donabimlisi ise Premium olma yolunda emin adimlarla ilerlemekte Lakin Asla bir BMW yada Merso degil ama şimdilik... Zaten Vw nin aciklamasi da pazar stratejiside bu yönde 2025 2030 yillari icin düşündüğü premium marka olma yolunda ilerlemek. Simdi gelelim BMW ve Mercedese Bence Kesinlikle Kullanildiktan sonra fikirleri degistirecek Mühendislikte ve Kalitede lakin fiyat konusunda ben yine israr ediyorum ki Onde ki Amblemleri daha cok para ediyorlar [emoji16][emoji3]
Son olarak Golf bir Compact arac Sinifinin Referans araci Fiyatindan dolayi Tercih edilebilirliği daha fazla. kim istemez ki Bir BMW yada Mercedes Binmeyi. Ama Golfe de Kalibinda Haksizlik yapilmasina karsiyim. Saygi ve Selamlar.[emoji1] [emoji106]
Son olarak Golf bir Compact arac Sinifinin Referans araci Fiyatindan dolayi Tercih edilebilirliği daha fazla. kim istemez ki Bir BMW yada Mercedes Binmeyi. Ama Golfe de Kalibinda Haksizlik yapilmasina karsiyim. Saygi ve Selamlar.[emoji1] [emoji106]