latissimusdorsi
Üye
Link var mı acaba? Hangi satıcıdan aldınız?Autoglym vrc, plak2r, auto finesse spritz, koch chemie mp almış olmama rağmen dayanamayıp bölünmüş olarak bunları da aldım. N11den. Biraz pahalı gelebilir. Detailing hasta işi.Ekli dosyayı görüntüle 21366
Şişelemeyi çok beğendim.
Gyeon Silk DryerAracı kurulamak için kaliteli havlu bez tavsiyeniz var mı?
Kurutma makinası performasını etkilemiş olabilir., havlunun liflerini açamak için 3-4 kez çırptıktan sonra asarak kurutmanız daha iyi olacaktır., veya kurutma makinasında kurutacaksanız önce 3-4 kez çırpıp havlunun lifleri açılsın., lifler birbirine yapışırsa kurutma makinasından çıkardıktan sonra performansı düşer., Ayrıca eski performansına geri getirmek için bir kovada (beyaz sirke ile su karışımı) hazırlayıp 1 gün bekletin eski performansına geri döner..Ben 2.5 yıldır gyeon silkdryer kullanıyorum.İlk aldığímdan 2 araba siler ve hala kuru kalırdı.Son zamanlarda biraz eskidi sanırım sadece 1 araba silebiliyor ama hala çok mennunum.Yukarıda da yazıldığı gibi çok az deterjan ve tek olarak yıkayıp kurutma makinasında kurutuyorum.
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhaba.Kurulama Havlusu, Yıkama Eldiveni ve Şampuan üçlüsünü yeniledim. Yaklaşık 4 senedir Meguiars Mikrofiber yıkama eldiveni, Uber Blue kurulama havlusu, Meguiar's Mor şampuan ve Sonax Turuncu şampuan kullanırken bu sefer biraz daha profesyonel ürünlere yöneldim.
Ekli dosyayı görüntüle 23190
Hocam merhaba,Merhaba,
2016 model aracımda direksiyonda hafif parlak yüzeyler oluşmaya başladı, temizlik ve bakım için hangi ürünü tercih etmeliyim.?