O değerli vaktinizi şampuan araştırmak yerine aracı yıkamak için harcarsınız.. zamanında çok araştırdığım için ben size öneride bulunayım Seramik olan araca piyasada bulabileceğiniz en iyi şampuan nanolex pure, zymöl auto wash veya bulabilirseniz adam's car şampuanın kralı bunlardır.. daha ekonomik olsun ama yine de seramiğe bişey yapmasın derseniz f/p olarak valet pro concentrated car wash fena değil güzel şampuandır..@yalin set fiyat olarak çok iyi. bende bu aralar malzeme topluyorum bu eldiven ile havluyu zaten alacaktım da şampuan bunu düşünmüyordum. aracım da seramik var Valet Pro Concentrated Car Wash düşünüyordum ama bilemedim bu seti de alabilirim şampuan için biraz araştırma yapmam lazım seramik var araçta ph nötr olan bi şampuan arıyorum. bi de bu site ne kadar güvenilir daha önce ben alışveriş yapmadım yapan varsa bilgilendirirse iyi olur
Aslında teknik terim pek kullanmamaya çalışıyorum. Ürün isimlerini bulmanız ve araştırmanız daha kolay olması için olduğu gibi yazıyorum@KaiZeN Hocam konudaki yorumlarinizi okumaya calistim, gayet bilgilendirici ama teknik terimler ve marka isimlerinden dolayi bi ara Turkce’yi unutuyordum
Kimileri delilik dese de bence de guzel bir ugras. İstanbul anadolu yakasinda tecrubelerini paylasabilecek olan varsa musait bir gun bir yikama bulusmasi ayarlayabiliriz herkes icin faydali olur diye dusunuyorum.
Bu arada wizard ya da purestar kurulama havlusu temin edebilecegimiz bir yer var midir?
@forzaGilles Meguiars’in sari sampuanini hem beyaz hem siyah arabada kullandim, guzel temizliyor ve parlaklik veriyor ama fiyatina gore deger mi goreceli bir durum. Sonax’in sari sampuani o kadar parlatmiyordu mesela. Tabi dediginiz gibi seramikle bir iliskisi olmadigi icin standart ayarda sampuanlar bunlar.O değerli vaktinizi şampuan araştırmak yerine aracı yıkamak için harcarsınız.. zamanında çok araştırdığım için ben size öneride bulunayım Seramik olan araca piyasada bulabileceğiniz en iyi şampuan nanolex pure, zymöl auto wash veya bulabilirseniz adam's car şampuanın kralı bunlardır.. daha ekonomik olsun ama yine de seramiğe bişey yapmasın derseniz f/p olarak valet pro concentrated car wash fena değil güzel şampuandır..
Not: Nette meguiars 'ın sarı şampuanı güzel yorumlar okuyabilirsiniz amaan diyim uzak durun paranızı sokağa atarsınız., fiyatına göre yaptıkları sıradan şampuandan pek bir farkı yok.!
temizlik etksinden ziyade fiyatını göz önünde bulundurursak pahalı kaçıyor., o rakamlar çıkınca en iyisini alma şansı doğuyor o zamanda meguiars almak anlamı kalmıyor., zaten meguiars sarı şampuan cilalı bir ürün seramikli araçta cilalı şampuan seramiği perdelediği için uygun değil., bana kalırsa zaten bir şampuandan cila beklemek bi espirisi yok., bana göre her ürünün görevi tek olmalı cila kendi işini yapıcak., şampuan da bi zahmet kendi görevini yapsın@forzaGilles Meguiars’in sari sampuanini hem beyaz hem siyah arabada kullandim, guzel temizliyor ve parlaklik veriyor ama fiyatina gore deger mi goreceli bir durum. Sonax’in sari sampuani o kadar parlatmiyordu mesela. Tabi dediginiz gibi seramikle bir iliskisi olmadigi icin standart ayarda sampuanlar bunlar.
@KaiZeN Havlu icin actigi konuya yorum yazmistim ama uzun suredir foruma girmiyor sanirim gormemistir...
aynen bim de satılan 5'li bezlerYahu BİM mf bez dediğiniz bu bimde satılan bezmi anlayamadım
iç temizlik için kullanıyoruz hocam veya motor temizliğinde., ama araca cila falan atmak için uygun değil..!! iyi demeyelim de ekonomik genel temizlik bezi@forzaGilles okadar pahalı şeyler içinde görünce inanamadım da iyimi yani bu bezler
Parlaklık istiyorsanız Meguiars’in Lila/Eflatun renkli şampuanını deneyin derim.@forzaGilles Meguiars’in sari sampuanini hem beyaz hem siyah arabada kullandim, guzel temizliyor ve parlaklik veriyor ama fiyatina gore deger mi goreceli bir durum. Sonax’in sari sampuani o kadar parlatmiyordu mesela. Tabi dediginiz gibi seramikle bir iliskisi olmadigi icin standart ayarda sampuanlar bunlar.
@KaiZeN Havlu icin actigi konuya yorum yazmistim ama uzun suredir foruma girmiyor sanirim gormemistir...
Köpük anlamında başarışı değil, sulu köpük atıyor., bulabilirseniz Alta Foam 2000 çok güzel köpük yapar.. benzer rakamlara satılıyorBu ürünü kullanan var mı acaba? Veya köpük yapma için pompa önerisi yapabilecek
Ekli dosyayı görüntüle 26057
Öneriniz için teşekkürlerKöpük anlamında başarışı değil, sulu köpük atıyor., bulabilirseniz Alta Foam 2000 çok güzel köpük yapar.. benzer rakamlara satılıyor