Garantim varken ,geçen sene, ücretsiz yağladılar ama garantim bitince para istediler. Ayrıca bunu 45.000 bakımında 670tl para ödememe rağmen utanmadan, sıkılmadan "30 tl yağ parası verirseniz yağlarız" söylediler. Ben büyük konuşmayı sevmem, eski vw kullanıcısıyım, daha önceki modelleri de hep sıfır aldım, hepsi servis bakımlıydı, hepsiyle de benzer sorunlar yaşadım. Ama son durum da bana telefonda söylenen şeyi duysanız çıldırırsınız... Genel Müdürlükten aradılar, başladılar şaçmalamaya... Sadece şunu sordum buna cevap verin başka bir şey istemiyorum dedim. Sorduğum soru şu: Siz 90bin tl değerinde araba satıp, sonra burçlardan gelen bu gıcırtının normal olduğunu ve bu gıcırdama problemi için her 5000 km'de gelip bize 30 tl yağ parası vermelisiniz mi diyorsunuz dedim. cevap ne oldu biliyor musunuz? "evet" oldu. Bundan sonra vw benim için bitmiştir, param varsa doğuş otonun satmadığı bir model alırım. yoksa biner minibüse otobüse giderim. 2015 Model golf 7 dsg ile yaşadıklarımı yazayım daha anlamlı olur sizin için: 2000km de sol kapıdan su alıyordu 5000km depodan gelen ses için hiçbir şey yapamadılar zırvaladılar durdular, 10.000km de fren diskleri yamulmuş (çok normalmiş, olabilirmiş) malzeme dandik değil sorun yine koşullarda. 800tl fiyat verdiler. Gittim brembo disk aldım ön takım 390tl +110tl balata değiştirdim canavar gibi oldu sorun yok. 25.000 km de seyir halinde araçı durdurarak park konumuna alın ikazı aldım, aracın mekatronik + vites kolu klavuzu değişti, radyosu zaten çekmiyor bi ton kavga ettim, arka cama aldınız anteni radyo çekmiyor dedim, hayır böyle bir şey yok dediler... alayında aynı sorun var... Yeni modellerde tavan anteni geri geldi arkadaşımda yeni model var radyo canavar gibi çekiyor... Tamam hepsi başıma geldi sorun yok, arkamda servis var diyorum ama adamlar garanti bitti güle güle modundalar. Eskiden iyi niyet kapsamında 50 işimi yaparlardı şimdi 2. viteste titreme başladı olacak ya garantim bitti hepsi üst üste gelecek. Aradım geçen hafta, dedim böyle böyle, ne desinler? evet kavramanız iyi niyet (bakımlar düzenli serviste yapılıyorsa) kapsamında değişiyor, hatta biz dsg garantisini 7 yıla çıkardık, hiçbir sorun yok... peki benim garantim bitti, lifetime garanti de yok... aaa öylemi o zaman kavrama iyi niyet kapsamında değişir ama 700 tl işçilik ücreti var bunu siz ödersiniz... buyrun siz düşünün gerisini.