Gecmis olsun ustadMerhaba arkadaşlar,
Sabah işe giderken, Küçükyalı Bostancı arası E-5 hattında, mezarlığın yanından geçerken yaya üst geçidinden bir şey düştü ve ön cam ÇAT ederek yaklaşık 4 cm lik bir çatlak oluşturdu, çatlağı görünce abartmıyorum kalbimden bir şey koptu, ilk defa böyle bir tecrübe yaşadığım için gerçekten üzüldüm, sonrasında o çatlak yürüdü ve tam gözümün önünde fotoğraflardaki göreceğiniz hali aldı, Volkswagen kaskom var servis dışında işlem yaptıramıyorum, dikkat etmem gereken bir detay var mı?
Saygılarımla
/monthly_2020_08/PHOTO-2020-08-26-07-20-23.thumb.jpg.d96188b787a8cf7e1b045eb26498d69c.jpg/monthly_2020_08/image1.thumb.jpeg.3d48c0329e85e5894600929e008f63a1.jpeg
Gecmis olsunarkadaşlar merhaba,
Taş sıçraması sonucu bir cam çatlama vakası da ben yaşadım maalesef. Çatlak giderek büyüyor, Kaskomda yetkili servis anlaşmalı cam değişim hakkım var ancak tramere yansıdığı söylendi ve en kötüsü de daha doğrusu mide bulandıran, tramer sorgusunda çarpma diye geçiyor. Bu sebeple cepten mi versek bilemedim, bu konuda fikri düşüncesi olan varmıdır ?
Tramerde kategori olarak çarpma olarak girilir direkt cam hasarı diye girilemiyor maalesef ama parça sorgusu yapıldığında cam ve fitil yapıştırıcı vs olarak bulunabilir.arkadaşlar merhaba,
Taş sıçraması sonucu bir cam çatlama vakası da ben yaşadım maalesef. Çatlak giderek büyüyor, Kaskomda yetkili servis anlaşmalı cam değişim hakkım var ancak tramere yansıdığı söylendi ve en kötüsü de daha doğrusu mide bulandıran, tramer sorgusunda çarpma diye geçiyor. Bu sebeple cepten mi versek bilemedim, bu konuda fikri düşüncesi olan varmıdır ?