Semsam
Üye
Hocam selamlarKako yaptırmak en mantıklı çözüm., yok ben yaptırmam derseniz., Yan sanayi taktırmak yerine., bir nebze daha ucuz orjinal ama logosuz olan cam taktırın., Eskiden orjinal ama sadece vw logusu olmayan cam olurdu ama sanırım cam firmaları artık logosuz getirmiyorlar diye hatırlıyorum ama tam emin değilim., Yan sanayi her açıdan risk taşır., güneşin tepede ve karşıda olduğu zamanlarda daha fazla yansıma yapar, daha fazla içeri ısı ve güneş alır, gece daha fazla ışık kırılması yaşarsınız, hava kararmasına yakın ve geceleyin netlik problemleri yaşanır, bu gibi benzer sıkıntılarda arkadaşınızın dediği gibi gözü yorar vs.. 20 liralık çakma güneş gözlüğü ile orjinal güneş gözlüğü arasındaki fark ne ise bu da odur
Orjinal OEM camın markası Pilkington markadır
Ayrıca ön cam değişimi yapıldıktan sonra; Aracınızda yağmur sensörü, ışık sensörü ve otomatik kararan dikiz aynası var ise yeniden "kalibre" edilmesi gerekir., ve keza yine araçta dinamik uzun far asistanı (DLA) ve Şerit takip asistanı (lane assist) var ise bu iki opsiyonun bir parçası olan kamera sisteminin de yeniden kalibre edilmesi gerekiyor..!!
Sonuç olarak kasko yaptırıp hasarsızlığınız bozulmadan senede bir cam değiştirme hakkınız ile ücretsiz OEM cam değişimi hizmetinden yararlanmak en mantıklı çözüm olur., Tabi bunun içinde kasko yaptıracağınız firmaya (orjinal ve vw logolu cam değişimi hizmeti) sunuyor mu ve bu hizmeti serviste mi sunuyor yoksa kendi anlaşmalı olduğu cam değişim merkezlerinde mi sunuyor kaskoyu yaptırmadan sormak lazım..!!
Bu interglass ve carglass firmalarından yaptırmamızı tavsiye eder misiniz?Bunlar orjinal cam mı oluyor?Bu iki firmada vw'ye cam gönderen şirketmiş ama emin olamadım hiç
Moderatör tarafında düzenlendi: