Ben cihazı az önce kısmen de olsa montajı yaptım.yusuf dedi:Hocam ben de sistem şöyle fotodaki gibi. Kablo direk oradan aşağı iniyor. Torpido altındaki kapağın altına giriyor ve taa çakmakliga kadar öyle gizli gizli geliyor. Deneyince rahatca yaparsınız.@yusuf Hocam orası tam olarak nasıl oluyor?
Hocam bu da çok güzel bir seçenekmiş gerçekteniamalegend dedi:Merhaba Arkadaşlar,
sygic gps programının , araç kamerası eklentisi var. Telefonumda navigasyon olarak sygic kullanıyorum ve araç kamerası ihtiyacımıda sygic dashcam ile karşılıyorum, ne kablo sıkıntısı neden ekstra yatırıma gerek kalmıyor.
ilgili link ve örnek video yu paylaşıyorum.
saygılarımla
Hocam kablodan değil ama araç kamerasının mekanizmadan ses gelme ihtimali var. Kablodan gelme şansı yok denecek kadar az.major24 dedi:@erkanz , hocam sizde benim yukarıda resmini paylastigim şekilde mi kablolamayi yaptınız ?
Sağ on kapı tarafından gene sesler duyuyorum acaba dedim kabloları kapı filtrelerinden geçirdiğimiz için mi bu ses var ?
GPS alıcısını ucu ucuna o küçük kelebek cami gibi olan yere yetistirdim. Yarın yapistiracagim.
@major24 Ömer Hocam öncelikle kameranız hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde sadece güzel tatil anılarınızı arşivlemek için kullanmış olun her daim inşallahmajor24 dedi:@erkanz , hocam sizde benim yukarıda resmini paylastigim şekilde mi kablolamayi yaptınız ?
Sağ on kapı tarafından gene sesler duyuyorum acaba dedim kabloları kapı filtrelerinden geçirdiğimiz için mi bu ses var ?
GPS alıcısını ucu ucuna o küçük kelebek cami gibi olan yere yetistirdim. Yarın yapistiracagim.