Ali hocam merhaba, kodu şifaen öğrendim aynı şekilde 46G7, Bilginize...Serhat hocam bir de "müşteri istek formu" diye bir evrak olacaktı burda yapılan güncellemenin kodu yazar., bu kodu yada kodları bakıp bize söyleyebilirmisiniz.?
Örnek resim:
Ekli dosyayı görüntüle 12059
Serhat hocam olayı zor da olsa çözdüm işi gücü bıraktım arabanın peşine düştüm ama olsun en azından olayın ne olduğunu anladık kafamız rahatladı boşuna kürek sallamadık., akşam eve geçince detaylı şekilde anlatacağım., Yardımlarınız ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim., Sizi de biraz uğraştırdık sağolun varolun s=bigstarAli hocam merhaba, kodu şifaen öğrendim aynı şekilde 46G7, Bilginize...
Bana söylenenler:Bu güncellemenin içeriği nedir, yakında bende bakıma gideceğim. Bazen güncelleme ile sevmediğimiz özellikler gelebiliyor.
Teşekkürler Hocam. Ben bu iki sorunu da hiç yaşamadım şükür. Özellikle 1. maddeyi.Bana söylenenler:
1) Auto Hold bazı eğimli yerleri algılayamayıp aracı serbest bırakıyor, bu sorun düzeltilmiş (bu sorunu Şubat 2016'da 1. Bakım esnasında Aydın Lena servisine belirtmiştim, sistem normal çalışıyor anormal bir durum yok demişlerdi bana. Bu güncelleme beni bugün haklı çıkardı 8| )
2) El freni düğmesine yanlışlıkla dokunulduğunda frenleri kilitleyebiliyormuş veya serbest bırakabiliyormuş (böyle bir şey hiç gelmedi başıma).
Bugün 46G7 numaralı aksiyon için Çanakkale Avek'e aracı teslim ettim, aynı gün içerisinde geri aldım.