fcsrn
Moderatör
Ön arka park sensörü orjinal şekilde ve led ayak aydınlatmaları unutmuşsun.1.2 tsi midline plus 31.000km 2014 model
Ek olarak
Sis farı, direksiyon tuş takımı, 17 jant, katlanır ayna vardı.
62.5 a gitti.
Ön arka park sensörü orjinal şekilde ve led ayak aydınlatmaları unutmuşsun.1.2 tsi midline plus 31.000km 2014 model
Ek olarak
Sis farı, direksiyon tuş takımı, 17 jant, katlanır ayna vardı.
62.5 a gitti.
Unuttum gitti vallaÖn arka park sensörü orjinal şekilde ve led ayak aydınlatmaları unutmuşsun. [emoji4]
Zevkler ve renkler burada devreye giriyor hocam. Araçtan tek beklentim beni motor olarak tatmin etmesiBen şahsen dolu bi golfü bmw1 serisine değişmem test sürüşü yapmştm ben golfe sallıodum ışk sensrü hız sabtlyci yok diye bmw de arka kapılarda göZ yok koltuk arkalarında cepler yok bunlar opsiyonelmiş gidipte bomboş arabayı bmw diye almam.ama 3 serisi dersenz şöyle durup düşünürüm 3.20ied
Golften önce puntom vardı o bile en dolusuydu ve 2 sene büyük keyifle kullandım
Bence alınacak araç imkanlar dahilinde dolusu alınmalı
Artık imzanın da güncellenme zamanı gelmiş Yusuf Abi.Zevkler ve renkler burada devreye giriyor hocam. Araçtan tek beklentim beni motor olarak tatmin etmesi ediyor da ...
aynen hocam zevkler ve renkler ama su göstergeleri sevemedim gitti cok vasat geliyor banaZevkler ve renkler burada devreye giriyor hocam. Araçtan tek beklentim beni motor olarak tatmin etmesi ediyor da ...
O baz modelin göstergesi.aynen hocam zevkler ve renkler ama su göstergeleri sevemedim gitti cok vasat geliyor bana [emoji4]