ÖrnekO baz modelin göstergesi.
Gelişmiş gösterge teknolojisi 2012 den beri var. Yarı hayalet gösterge.
ÖrnekO baz modelin göstergesi.
Gelişmiş gösterge teknolojisi 2012 den beri var. Yarı hayalet gösterge.
Bekir abi sende focus var miydi daha once st jantli gumus gri?@yusuf hocam hayırlı uğurlu olsun keyifle iyi günlerde kullanın
@driver_canBekir abi sende focus var miydi daha once st jantli gumus gri?
Benzettim abi profil resminden ozamanford.club e uyeydim bi zamanlar bende de mk1 makyajli kasa vardi orda ki bir uyeye bayag benziyor resim@driver_can
Eşimde siyah HB otomatik, bende gri Sedan vardı ama ikisi de stok ( orijinal fabrika çıkış donanımlı)
Bekir Abi orada da üye.Benzettim abi profil resminden ozamanford.club e uyeydim bi zamanlar bende de mk1 makyajli kasa vardi orda ki bir uyeye bayag benziyor resim
Evet hocam ses arttıkça bozuluyor. Neyseki yüksek seste çok dinleyen biri değilim.M direksiyon nappa deri. Çok dayanıklı değil parlıyor fakat müthiş bir dokunuşu var.
Hocam yavaş yavaş keyfince doldurursun.
Ayna pakedi ile katlanan ve elektrokrom ve park ederken aşağı inen aynalara sahip olabilirsin.
Nbt sistemi.
Hifi ses sistemi.
Hemen hemen herşey yapılıyor araca.
Standart Ses sistemi golften sonra çöp resmen 1 serisinin.
Hocam ekleniyor ama pahalıEvet hocam ses arttıkça bozuluyor. Neyseki yüksek seste çok dinleyen biri değilim.
Fiyatlar 2 katı eklemek istediğim şeylerin
Yılbaşından sonra yavaş yavaş başlarız.
Arabanın Önü çok büyük ön park sensoru ekleniyor mu kolay şekilde.
Teşekkürler hocam. Golf çok başka bir araç. Bir çok şeyi arıyorum.Yusuf hocam hayırlı olsun, golf forumunu kurup bmw aldın, kim ne derse desin premium bir otomobil aldınız güle güle kullanın. Golf konusundaki desteklerinizi yine esirgemeyin bizlerden. [emoji106][emoji41]
Her aracın güzelliği ayrı.Teşekkürler hocam. Golf çok başka bir araç. Bir çok şeyi arıyorum.