iyi günler doğuş oto maslak takılamayacağını söyledi.ançak çorlu bayisi hız sabitleme takabiliriz dedi makyaşlı kasaya.Bu ilerleyen zamanlarda yapılabileceği anlamına gelir mi acaba?
iyi günler doğuş oto maslak takılamayacağını söyledi.ançak çorlu bayisi hız sabitleme takabiliriz dedi makyaşlı kasaya.Bu ilerleyen zamanlarda yapılabileceği anlamına gelir mi acaba?
Merhabalariyi günler doğuş oto maslak takılamayacağını söyledi.ançak çorlu bayisi hız sabitleme takabiliriz dedi makyaşlı kasaya.
Çorlu bayisini de aradım bu sabah, onlar da takılamayacağını söyledi.iyi günler doğuş oto maslak takılamayacağını söyledi.ançak çorlu bayisi hız sabitleme takabiliriz dedi makyaşlı kasaya.
Dediğiniz servisi az önce aradım, plakayı söyledim ve sonuç aynı... bunlara sistem izin vermiyor dendiBen de Altur’a sordum. Adam inatla takılıyor dedi. Ben sizin bu yazdıklarınızı hatta Almanya’dan bile olmaz diye haber verilmiş. Adam yine takarız dedi.
VW de hep aynı mantık, olmaz değil biliyorsun Tuna'cımVw’de olmaz diye birşey mi varmışservis olmaz diyorsa kesin oluyordur , hele konu golf ise .. sürüş profilinide 1.2 tsi için siparis vermiyorlar sonradan yapmıyorlar ama yakında onuda yapicaz az bi zaman kaldıbu zamana kadar ne olmaz dedilerse herşey yapıldı, o sebeple biraz araştırma yapın Yurtdisina açılın mesela birşeyler yakalarsınız elbet , golfmk7 yada vwwortex e bakın