Hocam o mat renkli tuşsuz direksiyonlar deri kaplı değil.Daha alt donanım direksiyon oluyor yani.Kapılarda her hangi bir aydınlatma görmedim, tamda emin değilim.
Tuş takımı derken direksiyon değişmeden mi?
Direksiyon bazı araçlarda mat renkli gördüm onlar daha alt donanım mı oluyor.
/monthly_2018_06/IMG_20180607_201702.thumb.jpg.7f5bf29736cfba246ce717ce6fc1d656.jpg
Hız sabitleme sistemi sadece highline araçlarda standarttır. Ancak ülkemize gelen çoğu comfortline araçta sürüş konfor paketi seçili olduğu için hız sabitleyici genelde oluyor. Ancak size olmayan da denk gelebilir. Satış temsilcinize danışın.Dsg comforline dizel makyajlı kasa almak üzereyim. Hız sabitleyici standart değil mi? Yani şansıma mı kaldı olup olmaması?
Hocam ender için fiyat a razı iseniz memnun kalmayan yoktur yeterki fiyat bütçenize uysun.mrb ender'de taktiran var mi ve memnun nu? golf 7.5 dsg comfort icin soruyrm
Bana parca pahali geldiArkadaşlar merhaba hız sabitleyici konusunda araştırmalarım devam ediyor. Aracım 1.0 dsg comf. ve parcanın servisteki kodu 5G1054691D olarak çıkıyor. Servis parça fiyatı 3200TL işcilikle 3500ü geciyor. Daha önce bir vag centerle görüştüğümde crackleme yoluyla uygun fiyata ekleyebilecegini söylemisti ama ben buna sıcak bakmadım. Bugün görüştüğümde ise orjinal olarak sisteme yükleyebileceğini ve olası güncellemelerden etkilenmeyeceğini söyledi. Ürünü nereden aldığını sorduğumda yurt dışından getirtiklerini belirtti. Fiyat olarak da 2200 lira verildi. Ne dersiniz arkadaşlar servis dışında araca bu şekilde resmi olarak donanım eklenebilinir mi ?