- İsim
- Mehmet MAKAS
Hadi o zaman hayırlısı [emoji2]KabileReisi dedi:
Araba gibi arabaKabileReisi dedi:@theGenius
Benim hafta içi aracı gündüz çıkartma gibi bir şansım olmadığından inşallah pazar çekerim günışığında bir foto
@theGenius hocam dün çektim içimde kalmasın paylaşayım dedim.
Allah aşkına hocam arabalarımızın plakalarını değişseler anlayabilir miyiz sanki bu benim arabam değil diye. Tıpkısının aynısı işteKabileReisi dedi:
Deniz hocam @theGenius Hüseyin kardeşimiz size bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorummandufla dedi:Hocalarım son durum olarak parkları beyaz yapmak için güvenilir bir satıcınız veya linkiniz varsa alırım bir dal
Deniz hocam @theGenius Hüseyin kardeşimiz size bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorummandufla dedi:Hocalarım son durum olarak parkları beyaz yapmak için güvenilir bir satıcınız veya linkiniz varsa alırım bir dal
Hocam biz @KabileReisi Mehmet hocamla beraber bu linkten aldık memnunuz.mandufla dedi:Hocalarım son durum olarak parkları beyaz yapmak için güvenilir bir satıcınız veya linkiniz varsa alırım bir dal
Hocam biz @KabileReisi Mehmet hocamla beraber bu linkten aldık memnunuz.mandufla dedi:Hocalarım son durum olarak parkları beyaz yapmak için güvenilir bir satıcınız veya linkiniz varsa alırım bir dal
Hüseyin hocam teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Geri Vites lambaları da parklarla aynı mı?theGenius dedi:Hocam biz @KabileReisi Mehmet hocamla beraber bu linkten aldık memnunuz.Hocalarım son durum olarak parkları beyaz yapmak için güvenilir bir satıcınız veya linkiniz varsa alırım bir dal
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-7-cc-xenon-rengi-gunduz-fari-led-ampulu-pw24w-243750348/detay
@MSE
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır değil hocam. Sizin arabanız highline mı ?mandufla dedi:Hüseyin hocam teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Geri Vites lambaları da parklarla aynı mı?Hocam biz @KabileReisi Mehmet hocamla beraber bu linkten aldık memnunuz.Hocalarım son durum olarak parkları beyaz yapmak için güvenilir bir satıcınız veya linkiniz varsa alırım bir dal
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-7-cc-xenon-rengi-gunduz-fari-led-ampulu-pw24w-243750348/detay
@MSE
Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi