Bende reklam yok hocam AdBlock kurulu bsayardayusuf dedi:
Ne kadar ayıp 8|Negatiwe dedi:Bende reklam yok hocam AdBlock kurulu bsayarda
adblock ya da virüs programının reklam engelleyicisini kullanmayan çok azdır kullanmayanlarda bilgisayarla pek haşır neşir olmayan kişilerdiryusuf dedi:Ne kadar ayıp 8|Bende reklam yok hocam AdBlock kurulu bsayarda
Hocam arkadaş sitenin kurucusu Ad.Blocka alternatif program yazabilir.zambor007 dedi:adblock ya da virüs programının reklam engelleyicisini kullanmayan çok azdır kullanmayanlarda bilgisayarla pek haşır neşir olmayan kişilerdirNe kadar ayıp 8|Bende reklam yok hocam AdBlock kurulu bsayarda
Bu devirde bu tip program kullanmadan bilgisayar 2 dakikada çöker
Dün gündüz farlarını beyaz yapmış bir highline gelip geçti yanımdan. O da Tungsten'di. Dolayısıyla gerçek halini gördüm ve Çok beğendim.erkanz dedi:@silvershadow @yusuf @Redline @alper32 @topalkartal @rust
Herkese günaydın Yorumlarınız doğrultusunda aliexpress üzerinden aldığım beyaz gündüz ledlerini dün akşam eve varır varmaz sabredemeden taktım Bu sebeple fotolar pek iyi çıkmadılar ama gerçekten tungstene beyaz renk ledler çok yakıştılar. Dilerim bir aksaklık çıkarmazlar.
Bilgi: Birinci resimde standart hali, üçüncü resimde bir ampül standart, bir ampülde led olarak çektim ki kıyaslama yapılabilsin diye ama dediğim gibi maalesef foto iyi çıkmadı.