Türkiye'de değiştirmezler hocam genelde sorun çıkınca değişir veya aracına dikkat eden kişiler 5 yilda bir değiştirir ki isterse değiştirir benim ornegin aracım 2015 1.2 tsi 106 bin km hiç antifiriz değişmedi ta ki 6 ay önce termistat su kaçırdı o zaman termostat değişmesi gerekti servis antifirizı de değiştir di...Çok teşekkürler @Mmt0634 burada yağ değişimi mesela 10bin yahut 5bin km ise motor yağı ile beraber her seferinde yağ filtresi, hava filtresi(duruma göre temizlenebilirse temizlik sadece.) ve antifriz değişimi yapılıyor. Ben her seferinde antifriz alıyorum ve gözümün önünde boşaltıyorlar antifrizi. Zaten çok pahalı bir şey olmadığından pek dikkat etmedim. Genelde iyi diye aldırdıkları 40 birleşik arap emirlikleri dirhemi. Oda 80-90 tl ediyor Türk Lirası ile. Fakat az evvel beyefendinin söylediği 90 aed. Yani 180 TL civarındaymış. Bundan sonra kesinlikle o antifrizden kullanacağım. Türkiye’de ne sıklıkla değiştiriyorlar? Bu arada bir güncelleme yapayım. Arabayı genelde işim gereği bir yerlere yetişmek için hızlı kullanıyorum. Bugün arabayı yormadan sıkmadan arabayı yokuş vs çıkarken zorlamadan çıktığımda hararetle ilgili tek bir problem yaşamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizin sorununuz ömrü 180 bin km olan termostat hocam komle değsim öneriyorum size
Tiriger ve termostat zamanınız gelmiş zaten ayrıca g13 antifiriz kullanmaniz gerekiyor...
Turkiyede ki servisler g12 antifirize geçti...
G13 de hiç problem yaşamazken 106 bin km dile kolay serviste g12 konuldu ve aracım hararet yaptı sicaga verdim fark eder etmez indi sonra bir daha gaza yuklenemedim ne zaman zorlasam çıkıyor ve işin garibi servis buna normal diyor g13 de serviste yok bende en kısa sürede g13 antifiriz bulup değiştireceğim....
Komle sistem bosaltilacak nasılsa
Muhtemel triger de değişmedi sizde
Ağır bakim zamanı gelmiş ken
G13 antifiriz kulanirsaniz sorun ortada kalkacaktır die düşünuyurum...