uranusgrey_golf Katılımcı Üye Katılım 29 Ağu 2020 Mesajlar 939 Tepkime puanı 648 Konum ANKARA İsim Furkan 26 Şub 2021 #136 Furkan1710 dedi: @uranusgrey_golf İyi günlerinizde kullanın ne kadar a mal oldu bu ürünler ve nereden tedarik ettiniz ? Genişletmek için tıkla ... @zulalyol den almıştım ama çok oldu Memnunum özellikle akşam kapıyı açınca "Ohhh be rahatlık" diyorum
Furkan1710 dedi: @uranusgrey_golf İyi günlerinizde kullanın ne kadar a mal oldu bu ürünler ve nereden tedarik ettiniz ? Genişletmek için tıkla ... @zulalyol den almıştım ama çok oldu Memnunum özellikle akşam kapıyı açınca "Ohhh be rahatlık" diyorum
Ender Moderatör Katılım 28 Haz 2015 Mesajlar 5,933 Tepkime puanı 4,490 Konum Alanya İsim Ende Hoca Araç Golf 7 1.6 TDI Highline Trp. + MK 7,51.4 TSİ Golf R line + GTI 2.0 300 hp MK5 + MK6 ... 1 Mar 2021 #137 @Furkan1710 hiçbir sıkıntı yaşamadım. yaşayanıda görmedim Golf adına. Audide farklı bir durum olmuş olabilir pek sanmasam da. Servisin söylemini de doğru bulmuyorum. Ekran ile aydınlatmanın farklı olduğu düşüncesindeyim
@Furkan1710 hiçbir sıkıntı yaşamadım. yaşayanıda görmedim Golf adına. Audide farklı bir durum olmuş olabilir pek sanmasam da. Servisin söylemini de doğru bulmuyorum. Ekran ile aydınlatmanın farklı olduğu düşüncesindeyim
Furkan1710 Yeni Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 İsim Furkan 1 Mar 2021 #138 @Ender Ben de sizinle aynı fikirdeyim , çok teşekkür ediyorum değerli görüşleriniz için bu yorumunuzdan sonra sipariş geçeceğim . Teşekkürler
@Ender Ben de sizinle aynı fikirdeyim , çok teşekkür ediyorum değerli görüşleriniz için bu yorumunuzdan sonra sipariş geçeceğim . Teşekkürler
Omer58 Katılımcı Üye Katılım 11 Mar 2020 Mesajlar 517 Tepkime puanı 513 Konum İstanbul İsim Ömer 1 Mar 2021 #139 2 hafta önce haftasonu yapmıştım hem önlere hem arkalara her hangi bir sıkıntı ışık yanılı kalması felan yok
2 hafta önce haftasonu yapmıştım hem önlere hem arkalara her hangi bir sıkıntı ışık yanılı kalması felan yok