yusuf
Yönetici
Beyaz araca çok yakışıyor koyu renk hocam. Pahallı birşey değil zaten. Deneyin derim.Rust dedi:beyaz araç dijonlara gunmetal düşünüyorum nasıl olur sizce ?
Beyaz araca çok yakışıyor koyu renk hocam. Pahallı birşey değil zaten. Deneyin derim.Rust dedi:beyaz araç dijonlara gunmetal düşünüyorum nasıl olur sizce ?
Yusuf hocam kuruta kuruta birkaç kat atılıyor ve temiz kapalı bir ortam gerektiği için yapamıyorum ne yazık kiyusuf dedi:
o yüzden bir yere yaptıracağım ben , saçma bir fiyat çıkarmazlarsa.theGenius dedi:Yusuf hocam kuruta kuruta birkaç kat atılıyor ve temiz kapalı bir ortam gerektiği için yapamıyorum ne yazık ki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz hocam. Dijon + beyaz araç kombinasyonunu merak etmiyo değilimRust dedi:o yüzden bir yere yaptıracağım ben , saçma bir fiyat çıkarmazlarsa.Yusuf hocam kuruta kuruta birkaç kat atılıyor ve temiz kapalı bir ortam gerektiği için yapamıyorum ne yazık ki
boş bir gün ayarlamam lazım , yaptırdıgım da fotoları yüklerim.theGenius dedi:Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz hocam. Dijon + beyaz araç kombinasyonunu merak etmiyo değilimo yüzden bir yere yaptıracağım ben , saçma bir fiyat çıkarmazlarsa.Yusuf hocam kuruta kuruta birkaç kat atılıyor ve temiz kapalı bir ortam gerektiği için yapamıyorum ne yazık ki
Ben sordum 250 liraya yapan biri var burada hocam ama kalitesi hakkında ne desem yalan olur.Rust dedi:o yüzden bir yere yaptıracağım ben , saçma bir fiyat çıkarmazlarsa.Yusuf hocam kuruta kuruta birkaç kat atılıyor ve temiz kapalı bir ortam gerektiği için yapamıyorum ne yazık ki
Mehmet hocam senin arabada dover mı var jant olarak? Eğer öyleyse gun metal plastidip çok yakışıyor. Canlı canlı gördüm trafikte bir tane. Kolları kalın ya doverların yakışıyor. Dijonu bilemeyeceğim amaKabileReisi dedi:Ben sordum 250 liraya yapan biri var burada hocam ama kalitesi hakkında ne desem yalan olur.o yüzden bir yere yaptıracağım ben , saçma bir fiyat çıkarmazlarsa.Yusuf hocam kuruta kuruta birkaç kat atılıyor ve temiz kapalı bir ortam gerektiği için yapamıyorum ne yazık ki