İyi yapmışsınız iyi ki plasti dip almamışsınız,plasti dip bunun gibi durmuyor, jant kaldırıma sürtünce soyuluyor. gun metal rengi de biraz açık oluyor, benimki metalik kurşun grisi. Yani biraz koyultmak gerekiyor gun metal rengi. Ama mutlaka metalik olsun, çünkü gun metal parlamıyor. Sonucu bekliyoruzEnder dedi:@fatihan
Hocam Resmi Gördüm resmen vuruldum. maşallah çok tatlı olmuş hemen sipariş geçtim 3 kutu 400 ml Gun metal sprey boya ve bir adet te parlatıcı aldım. gelsin eli sihirli bir ustam var onunla yapıp sonucu paylaşırım inşallah.
Sağlık olsun beğenmezsen yada sürtünüp soyulursa sökersin.Ender dedi:Sanırım yanlış yazdım ve anlaşıldım Dipplasti Gunmetal sprey aldım yazarken boya yazdım yanlışlıkla. Bakalım önce dibplast yapayım hoşuma gitmezse sökerim en azından kafam ağrımaz.
One Life Live it.!!!
Ümraniyede bir boyacıda yapılmıştı benim jantlar, 1,5 yıl önceydi unuttum. Ama boya almak istersen maslak oto sanayide ipek jantın karşısında oto boyaları satan bi yer var, orada istediğin rengi kaliteli boyadan yaptırabilirsin. 25 lira bir tüp.Ender dedi:@fatihan
aynen beğenmezsem sökerim. bu arada kullandığın boya marka ve modeli nedir? ne kadar kullanıldı miktar. vb bilgi verirsen belki bir denerim stepnede ikisinide kıyaslama şansım olur hem.
Evet, aynenEnder dedi:İstanbuldan taşınalım 2 yıl oldu hocam. [emoji4] ama dediğinizi anladım. Herhangi bir boyacı da bilgisayarlı karışımla elde edilebilir. Teşekkürler.
One Life Live it.!!!
hocam senin jantlar mükemmel ötesi olmuş bayıldım resmen !!!!!! Dahada biley demiycem tekerine tas değmesinfatihan dedi:Arkadaşlar mesajları okuyunca resim paylaşayım dedim, bu size fikir verecektir. Gunmetal siyahı. Çok parlak değil, matda değil. Beyaz golfe mat siyah jant güzel durmuyor. nedeni de aracın siyah kısımlarının hepsi piano black olunca mat sırıtıyor. Tabi yine de zevk meselesi demek lazım.
Amin çok teşekkür ederimgolfaşkı dedi:hocam senin jantlar mükemmel ötesi olmuş bayıldım resmen !!!!!! Dahada biley demiycem tekerine tas değmesinArkadaşlar mesajları okuyunca resim paylaşayım dedim, bu size fikir verecektir. Gunmetal siyahı. Çok parlak değil, matda değil. Beyaz golfe mat siyah jant güzel durmuyor. nedeni de aracın siyah kısımlarının hepsi piano black olunca mat sırıtıyor. Tabi yine de zevk meselesi demek lazım.
Onlar özel yapım[emoji87]Ender dedi:fatihan Gunmetal dijon ları nin arasından gözüken GTD ye bir sipariş geçiyorum ☺ size bundan mutlaka edinmem lâzım
One Life Live it.!!!
Bu gloss yani ipeksi plastidip modeli, internetten gloss black dersen çıkıyor. Birde mat siyaha boyayıp glossifier yani parlaklaştırıcı sprey atabilirsin üstüne. Ama en güzeli şu siteden parlak olanından temin etmek sanırım.mcanerol dedi:Ben son zamanlarda oldukça bu konu hakkında düşüyorum hem jantlar için hemde ayna kapakları için. En büyük çekincem plasti dip mat bir görüntüde olması. Boya gibi parlak durmuyor. Ama internette dolanırken bir link buldum plasti dip uygulaması fakat oldukça parlak sanki boya ile yapılmış gibi.