Hocam keşke sağ tarafı boyayıp sol tarafı normal bıraksaydınız. Daha net oldu gözünüzde. Ben yine de boyalı diyorum.Ender dedi:şuan bu resim var Yusuf hocam, arkada ki teker tam net olmasa da kıyaslamak açısından
Bence olmuş bu yanlız mavi gibi renk.
Gayet şık. Hocam kendiniz mi yaptınız?Bir yerde yaptırdıysanız adres, iletişim bilgisi rica edebilir miyim? Bende düşünüyorum böyle bir uygulama.
Hocam Trabzon sınırları dahilindeyseniz eğer hertürlü yardımcı olabilirim bilgi ve deneyimlerimiz açısından. müsait yeriniz ve zamanınız varsa kendınızde yapabilirsiniz aslında ama Benim Trabzon ACT Bayiinde Abdulkadir adında çok profesyonel olan bir ustamız var( 8-10 yıl Almanya da otomobil sektörü geçmişi var) kendisi yaptı. Emeği ve işçiliğini her zaman beğenir takdir ederim. Yıkamadan Boya korumaya iç detay temizlikten motor yıkatmaya vs. her zaman giderim. daha fazla ve özel sorularınız için mesaj atabılırsınızGayet şık. Hocam kendiniz mi yaptınız?Bir yerde yaptırdıysanız adres, iletişim bilgisi rica edebilir miyim? Bende düşünüyorum böyle bir uygulama.
Malesef hocam, İstanbuldayım çok teşekkür ederim bilgiler içinde biraz daha araştırıcam ve yapıcam bu işi kafaya koydum, peki sizce beyaz durbanlı araca ne renk ve cins önerirsiniz? Anladığım kadarıyla bu konuyla ilgili araştırmanız derin.Hocam Trabzon sınırları dahilindeyseniz eğer hertürlü yardımcı olabilirim bilgi ve deneyimlerimiz açısından. müsait yeriniz ve zamanınız varsa kendınızde yapabilirsiniz aslında ama Benim Trabzon ACT Bayiinde Abdulkadir adında çok profesyonel olan bir ustamız var( 8-10 yıl Almanya da otomobil sektörü geçmişi var) kendisi yaptı. Emeği ve işçiliğini her zaman beğenir takdir ederim. Yıkamadan Boya korumaya iç detay temizlikten motor yıkatmaya vs. her zaman giderim. daha fazla ve özel sorularınız için mesaj atabılırsınız
Hocam bayaz araca koyu siyah yada parlak siyah. Piano bblack gibi.Malesef hocam, İstanbuldayım çok teşekkür ederim bilgiler içinde biraz daha araştırıcam ve yapıcam bu işi kafaya koydum, peki sizce beyaz durbanlı araca ne renk ve cins önerirsiniz? Anladığım kadarıyla bu konuyla ilgili araştırmanız derin.
Gun metal nasıl durur Yusuf hocam?Hocam bayaz araca koyu siyah yada parlak siyah. Piano bblack gibi.
Oda olur ama biraz daha parlak siyah daha iyi durabilir beyazda. Aratıp bulmak lazım resimGun metal nasıl durur Yusuf hocam?