CarPlay desteği olan cihazdan alabilirsiniz.Carplay aktif edilse hiçbirşeye gerek yok
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CarPlay desteği olan cihazdan alabilirsiniz.Carplay aktif edilse hiçbirşeye gerek yok
Direkt olarak sistem dosyalarına müdahale ediyorum hocam.Sabirsizlikla bekliyoruz yusuf hocam nasi olacak bu soledikleriniz odis le mi vcds ile mi
Sent from my LG-H815 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Hocam bana aracı ile gelen herkese yardımcı olacağım kodlarda olduğu gibi ama nasıl yaptığımı buraya yazmayacağım. Çünkü ben yapnasamda buradan öğrenen ticaretini yapıyor ve kendi bulmuş gibi havasını atacak.Peki bizler faydalanabilecemkiyiz yoksa işin ticaretinmi yapıcaksınız
Size katılıyorum hocam burdan görüpte işi ticarete döken uyanıklar var malesef.peki Yusuf hocam istanbul dışındaki cihazlara müdahale şansıniz olacak miHocam bana aracı ile gelen herkese yardımcı olacağım kodlarda olduğu gibi ama nasıl yaptığımı buraya yazmayacağım. Çünkü ben yapnasamda buradan öğrenen ticaretini yapıyor ve kendi bulmuş gibi havasını atacak.
Güvenilir arkadaşlarımın olduğu şehirler mevcut. Muhtemelen çoğu isteyene yardımcı olabiliriz.Size katılıyorum hocam burdan görüpte işi ticarete döken uyanıklar var malesef.peki Yusuf hocam istanbul dışındaki cihazlara müdahale şansıniz olacak mi
Bu şehirler içinde Mersin var mi :000043-medium:Güvenilir arkadaşlarımın olduğu şehirler mevcut. Muhtemelen çoğu isteyene yardımcı olabiliriz.
Şimdilik yok hocamBu şehirler içinde Mersin var mi:000043-medium:
hocam mutlak suretle bekliyoruz o değerli çalışmanızı 'Hocam bana aracı ile gelen herkese yardımcı olacağım kodlarda olduğu gibi ama nasıl yaptığımı buraya yazmayacağım. Çünkü ben yapnasamda buradan öğrenen ticaretini yapıyor ve kendi bulmuş gibi havasını atacak.
Paylaşılmaması konusun da hem fikirim . Emeğe saygı yok maalesefHocam bana aracı ile gelen herkese yardımcı olacağım kodlarda olduğu gibi ama nasıl yaptığımı buraya yazmayacağım. Çünkü ben yapnasamda buradan öğrenen ticaretini yapıyor ve kendi bulmuş gibi havasını atacak.
Emeğine Eline Sağlık Necati Ustam :'(Paylaşılmaması konusun da hem fikirim . Emeğe saygı yok maalesef
https://instagram.com/p/Baw36zHlTxu/
5 inç ekranda bizde sonlara yaklaştık
var video ve android telefon bağlantısı yapıldı. Yakın zamanda uygulamaya başlarız onu da.video oynatma ile ilgili bi çalışması olan varmı
Çok güzel haber. Hareket halinde değil mi? Bu video ve Google Haritalar gibi programları da telefon bağlantısıyla ekranda görebilirsek efsane olur. Başka multimedyaya hiç gerek kalmaz bence.var video ve android telefon bağlantısı yapıldı. Yakın zamanda uygulamaya başlarız onu da.