türkçe yapmıştım hocam en son ama video ve diğer özellikleri aktif etmeye vaktim olmadı.Bu konu hangi aşamada acaba bayadır ses seda yok merak ettim
hocam ne kadara aldınız ? gümrük sorun oldu mu ?aliexpress ten 6.5inç ekran aldım yeni türkçe sorunsuz
yusuf bey selamlar. hic arastirmadan 2011 model seat alhambra almis bulundum ve turkce menu yok suan avusturyadayim ve almancam cok iyi degil bu sebeple zorluk cekiyorum. turkce dil ekleme konusunda yardimci olma sansiniz varmiHocam bana aracı ile gelen herkese yardımcı olacağım kodlarda olduğu gibi ama nasıl yaptığımı buraya yazmayacağım. Çünkü ben yapnasamda buradan öğrenen ticaretini yapıyor ve kendi bulmuş gibi havasını atacak.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Hocam ingilizce Menüsü vardır illaki onu deneyin isterseniz. Buradan yardımcı olmam imkansız.yusuf bey selamlar. hic arastirmadan 2011 model seat alhambra almis bulundum ve turkce menu yok suan avusturyadayim ve almancam cok iyi degil bu sebeple zorluk cekiyorum. turkce dil ekleme konusunda yardimci olma sansiniz varmi