fcsrn
Moderatör
Stopları @Mete45 Hocam burada ilana koymuştu. Hemen yazdım ve whatsapptan konuştuk. Sağolsun bana güzellik yaptı süre tanıdı parayı biriktirebilmem için. O süre zarfında beklediğim miktarı biriktiremedim. Üzülmüştüm bu fiyata bir daha bulamayacağımı bildiğim için orjinal led stop. Ama her zaman ki gibi @yusuf Abim yetişti imdadıma. Artık yazacak bişey bulamıyorum onun için, size bırakıyorum bu güzel insanı tarif etme işini. ne zaman başım sıkışsa hep yardımıma koştu tereddüt etmeden, sadece maddi anlamda değil her anlamda. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Stoplar için ücreti gönderdim Mete Hocamda kargoladı, ben kendimi 100 civarı kargo ücretine hazırlamışken İzmir'den Sivas'a 20 TL ye geldi stoplar.
Bu da işin bonusu oldu. Diğer aldığım parçalar gibi bunlar da benimle birlikte Sivas'ta gezdi 2 hafta bagajda. Nihayet perşembe gecesi geldim Amasya'ya, ama @uğr_05 Uğur Abi ile sözleşmiştik cumartesi günü birlikte yapacaktık montajı o yüzden cuma günü sadece antreman amaçlı iç stopları denedim ve iç stop sinyallerine hat çekme işlemini halletim sadece. Burada yardımlarını esirgemeyen, bıkmadan telefonlarıma cevap veren, bazen de veremeyen @MSE Muhammed Abime teşekkür ederim.
Cuma gününden bir kaç resim.
Sanki arabaya kulaklık takmış gibi çıktı burada.
İkisini de dene, tarafını seç
Ekli dosyayı görüntüle DSC_1510.JPG
Led stopta bile sarı geri vites ampulü koyan vw
Ekli dosyayı görüntüle 1 (3).mp4
Bir kaç kodlama denemesi Ekli dosyayı görüntüle 1 (2).mp4
Ekli dosyayı görüntüle 1 (1).mp4
Bu da işin bonusu oldu. Diğer aldığım parçalar gibi bunlar da benimle birlikte Sivas'ta gezdi 2 hafta bagajda. Nihayet perşembe gecesi geldim Amasya'ya, ama @uğr_05 Uğur Abi ile sözleşmiştik cumartesi günü birlikte yapacaktık montajı o yüzden cuma günü sadece antreman amaçlı iç stopları denedim ve iç stop sinyallerine hat çekme işlemini halletim sadece. Burada yardımlarını esirgemeyen, bıkmadan telefonlarıma cevap veren, bazen de veremeyen @MSE Muhammed Abime teşekkür ederim.
Cuma gününden bir kaç resim.
Sanki arabaya kulaklık takmış gibi çıktı burada.
İkisini de dene, tarafını seç
Ekli dosyayı görüntüle DSC_1510.JPG
Led stopta bile sarı geri vites ampulü koyan vw
Ekli dosyayı görüntüle 1 (3).mp4
Bir kaç kodlama denemesi Ekli dosyayı görüntüle 1 (2).mp4
Ekli dosyayı görüntüle 1 (1).mp4