Stoplarımız da Ledlendi

öncelikle hayırlı olsun dostum stopların gerçekten farklı bir hava katıyoor araca , benim aracımdada var led stoplar fakat bagaj kapagındaki stopların (iç) sinyalleri çalışmıyor biraz araştırma yaptım fakat hatmı çekmek gerekiyor yoksa yazılım ile yapılıyormu anlayamadım dogrusu yardımcı olabilirSENİZ sevinirim.

Merhaba
Bu dönüşümde kablo çekerken kabloyu sokete nasıl sabitlediniz.
Aynı işlemi yapacağımda kabloyu sokete sabitleme anlamında yardımcı olur musunuz ?

Stopları @Mete45 Hocam burada ilana koymuştu. Hemen yazdım ve whatsapptan konuştuk. Sağolsun bana güzellik yaptı süre tanıdı parayı biriktirebilmem için. O süre zarfında beklediğim miktarı biriktiremedim. Üzülmüştüm bu fiyata bir daha bulamayacağımı bildiğim için orjinal led stop. Ama her zaman ki gibi @yusuf Abim yetişti imdadıma. Artık yazacak bişey bulamıyorum onun için, size bırakıyorum bu güzel insanı tarif etme işini. ne zaman başım sıkışsa hep yardımıma koştu tereddüt etmeden, sadece maddi anlamda değil her anlamda. Ne kadar teşekkür etsem azdır. :) Stoplar için ücreti gönderdim Mete Hocamda kargoladı, ben kendimi 100 civarı kargo ücretine hazırlamışken İzmir'den Sivas'a 20 TL ye geldi stoplar.

Ekli dosyayı görüntüle 13677

Bu da işin bonusu oldu. :D Diğer aldığım parçalar gibi bunlar da benimle birlikte Sivas'ta gezdi 2 hafta bagajda. :) Nihayet perşembe gecesi geldim Amasya'ya, ama @uğr_05 Uğur Abi ile sözleşmiştik cumartesi günü birlikte yapacaktık montajı o yüzden cuma günü sadece antreman amaçlı iç stopları denedim ve iç stop sinyallerine hat çekme işlemini halletim sadece. Burada yardımlarını esirgemeyen, bıkmadan telefonlarıma cevap veren, bazen de veremeyen :D @MSE Muhammed Abime teşekkür ederim. :)

Cuma gününden bir kaç resim.

Sanki arabaya kulaklık takmış gibi çıktı burada. :D Ekli dosyayı görüntüle 13675

İkisini de dene, tarafını seç :D

Ekli dosyayı görüntüle 13674

Ekli dosyayı görüntüle 13690

Ekli dosyayı görüntüle 13678

Led stopta bile sarı geri vites ampulü koyan vw

Ekli dosyayı görüntüle 13679Ekli dosyayı görüntüle 13680

Ekli dosyayı görüntüle 13687

Ekli dosyayı görüntüle 13689

Bir kaç kodlama denemesi Ekli dosyayı görüntüle 13688

Ekli dosyayı görüntüle 13681
Merhaba
Bu dönüşümde kablo çekerken kabloyu sokete nasıl sabitlediniz.
Aynı işlemi yapacağımda kabloyu sokete sabitleme anlamında yardımcı olur musunuz ?

Geri
Üst Alt