Teşekkürler HocamGüzel, kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Kasko varsa hemen ekletin stopları aksesuar olarak.
"Often Copied, Never Equalled"
Teşekkürler Arif Hocam, Allah razı olsun.Erencim gözün aydın süper yakışıklı olmuş senin gibi.bende şu dinamiklere geçeyim mi diye çok düşünmüyor değilim hani ama malum biraz fiyatlı.beklemedeyim
Led stoplar tak çalıştır, herhangi bir kodlamaya gerek yok@fcsrn Değerli Eren kardeşim, Led stoplar takıldıktan sonra ampul tipi için gerekli kodlama/kanal nedir/hangisidir acaba?
Eren hocam ben de aracıma katlanır ayna takmıştım. Ancak faturalı bir işlem olmadı. Kaskoya ekletirsem ilerde bir problem olduğunda bunun faturasını isterler mi?Teşekkürler Arif Hocam, Allah razı olsun. [emoji4]
Dinamik ledler de yakışıyor, bütçe müsaitse beklemeyin bence. [emoji4]
Fatura olmadan kaskoya işletemezsiniz hocam. Sigortacıma sormuştum geçtiğimiz haftalarda.Eren hocam ben de aracıma katlanır ayna takmıştım. Ancak faturalı bir işlem olmadı. Kaskoya ekletirsem ilerde bir problem olduğunda bunun faturasını isterler mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman yaptığımız modifikasyonların pek bi manası kalmıyor [emoji53]Fatura olmadan kaskoya işletemezsiniz hocam. Sigortacıma sormuştum geçtiğimiz haftalarda.
Tanıdık vs bir yer varsa ya da herhangi bir yere gidip fatura kestirip o faturayla kaskoya işletebilirsiniz hocam. Örneğin araca katlanır ayna taktınız, gidip bir oto aksesuarcıya durumu söyleyip parasını verip fatura kestirebilirsiniz.O zaman yaptığımız modifikasyonların pek bi manası kalmıyor [emoji53]
Söylediğiniz mantıklı.Tanıdık vs bir yer varsa ya da herhangi bir yere gidip fatura kestirip o faturayla kaskoya işletebilirsiniz hocam. Örneğin araca katlanır ayna taktınız, gidip bir oto aksesuarcıya durumu söyleyip parasını verip fatura kestirebilirsiniz.
O konularda çok tecrübem yok hocam. Sigortacınız yardımcı olacaktır mutlaka.Söylediğiniz mantıklı.
Bir de şöyle bir durum var. Orijinal katlanır ayna takımı 4000 küsur tl. Ben 4000 tl lik fatura kestirirsem %18 kdv sini ödicem sanırım. O zaman da maliyetli bir iş olacak. 1000 tl lik bi fatura kestirsem kurtarır mı mesela?
Fatura ibraz ettin mi abi?Ben yaptığım tüm eklentileri işlettim, kaskoya beyan verdim maliyetlerini söyledim prim çıkardılar ödedim poliçeme eklediler
discover pro
katlanir ayna
led stop
orjinal u led farlar
Hayır istemediler , poliçe eklentisini Whatsapp’tan attm sana ömer bak bi inceleFatura ibraz ettin mi abi?