kopyala/yapıştır ruhunu beğenip beğenmeme olayı değil ki olay? bunun böyle olduğu sizce de bence de kabullenilen bişey. Olaya şurdan bakarak çözümleme yaptım?Yahu arkadaşlar inanılır gibi değil şu fotoların fake olduğunu anlayamıyor musunuz.....? O kadar bariz ki fake olduğu amatör bir grafik tasarımcısı işi..,
@Savatage Hocam kopyala/yapıştır ruhunu beğenmiyorsanız Golf sizin aracınız değil., Bu araba 44 yıldır ufak tefek değişikler hariç bu mantıkla üretiliyor., Yarım asırdır geleneksel tasarım çizgisinden ödün vermeyen bir araba için yenilikçi, abuk-subuk, çakma uzay mekiğine benzeyen bir tasarım bekleyemesiniz., Eğer böyle bir beklentisi olan varsa Japon ve Kore araçları bu mantığın ürünü...
doğmamış çocuğa boxer iç giyim biçmek anlamsız ama?Golf 8 Almanya'da 2020 model olarak 2019'un 2. yarısında satışa çıkacak.Çünkü orada yılın 2. yarısında imal edilen otomobiller bir sonraki model yılı olarak satılabiliyor.
Bizde ise 2020 model olduğu için 2020 yılbaşından önce yasal olarak mümkün değil.
Golf 8 'de benzinli tarafında,tahminim yine 1.0 TSI motor ve zaten şu anda yurtdışında kullanılan 1.5 TSI motor olacaktır.
DSG konusunda tahmini olan var mı? Yine 7 ileri kuru tip mi gelir?
Aslında ıslak kavramaya geçseler çok iyi olur.
Şase numarasından araçların üretim yeri modeli vs. görülen bir site vardı, şu an hatırlamıyorum ama hatırlayan, link paylaşanlar olur mutlaka. Örneğin ben aracımı aralık 2015'de aldım, o sitede sorguladığımda Ağustos üretimi olup Almanya'da 2016 model olarak geçiyor. Yani üretildiği yerdeki model bilgisi ile Türkiye'de ruhsatta yazan model bilgisi gayet farklı olabiliyor.
Benim aracımda 11 kasim 2016 üretimli , şase sorgusunda 2017 model 2017 şase çıkıyor ama tr’de 2016 oluyor