N11 in 11 kasımda satışa çıkaracağı golf modelleri var . Bugün 1.6 tdi comfortline dsg nin fiyatını açıklamışlar. Fiyat 111.000 tl . Liste fiyatı 136.000 tl . Tam fırsat sayılır.
Bu indirim beni aşar... :000073-medium:N11 in 11 kasımda satışa çıkaracağı golf modelleri var . Bugün 1.6 tdi comfortline dsg nin fiyatını açıklamışlar. Fiyat 111.000 tl . Liste fiyatı 136.000 tl . Tam fırsat sayılır.
Geçen sene de benzer indirimlerle satmışlardı. Bu sene alamam ancak seneye böyle bir şeyi kollayacam n11 deBu indirim beni aşar... :000073-medium:
Hocam siz bekledikçe fiyatlar aldı başını gidiyor.Ben kampanyayı yetersiz buldum. Liste fiyatı üzerinden ilerlemişler. Etiketi yüksek vurup sonradan indirim algısı yaratılmış. Foruma daha fırsat araçlar düşüyor. 111 liralık araçta cam tavan olmazmı yahu
Murat Hocam, şayet satış anında yakalayabilirsek N11’den bu fiyata almak mantıklı mı sizce, alma gibi bir niyetim var? Bir süre kullanıp satıp F30 BMW almayı düşünüyorum.Hocam siz bekledikçe fiyatlar aldı başını gidiyor.
Yıl sonu indirimi bekleyenlere her zaman söylerim : yıl sonuna yaklaşınca öyle zamlar arka arkaya yapılır ki yapılan indirimlerle bile ekim ortasındaki fiyatları yakalamak mümkün olmaz.
Dizel Golf dogru tercihMurat Hocam, şayet satış anında yakalayabilirsek N11’den bu fiyata almak mantıklı mı sizce, alma gibi bir niyetim var? Bir süre kullanıp satıp F30 BMW almayı düşünüyorum.
Dizel dsg comfortline golfün vergi dilimini aşması olayından dolayı oluşan fiyatı şurada bir iki ay içinde tamamen oturur. Yani yeni yılda 140 ların altın comfortline dsg dizel bulmak zorlaşır. Al sattta 111.000 alınan golf 10 bin civarında bir karla Nisa’n mart gibi satılır bence . Bugün düşen haber . https://m.mynet.com/otomobil-alacaklar-dikkat-kur-zammi-geliyor-haber-3367737Murat Hocam, şayet satış anında yakalayabilirsek N11’den bu fiyata almak mantıklı mı sizce, alma gibi bir niyetim var? Bir süre kullanıp satıp F30 BMW almayı düşünüyorum.