Teşekkür ederim hocam.Kısmet bizeymiş.Herkes gibi iyi günlerde kullanırız inşallah.@ZUKERMAN
Değerli Hocam
41 kere araca bunca insan arasinda alabildiğiniz için de 1 kere size maşallah
:Allahnazardansaklasın
Çok teşekkür ederim.Hepimize kazasız belasız günler.İlk defa otomatik vites kullanıyorum.aklıma takılan bir konu oldu.İlk kalkışlarda dsg pek seri değil gibi geldi bana.Özellikle düşük hızlarda sollama yapmak isterken de hemen hızlanmıyor gibi geliyor Bu normal midir acaba?Yoksa daha alışmam mı gerek dersiniz?Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mıdır?Aracı drive modunda kullanıyorum.Hayırlı olsun kazasız belasız
Evet dsg düşük hızlarda pek vites küçültmeyi sevmiyor. Gaza biraz fazla basmanız veya direksiyon arkasında ki kulakçıklardan(f1 vites) vitesi küçültüp öyle gazlamanız daha iyi performans verecektir.Çok teşekkür ederim.Hepimize kazasız belasız günler.İlk defa otomatik vites kullanıyorum.aklıma takılan bir konu oldu.İlk kalkışlarda dsg pek seri değil gibi geldi bana.Özellikle düşük hızlarda sollama yapmak isterken de hemen hızlanmıyor gibi geliyor Bu normal midir acaba?Yoksa daha alışmam mı gerek dersiniz?Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mıdır?Aracı drive modunda kullanıyorum.
Evet genelde düz vites aracımı da sakin kullanırım onda böyle sıkıntı olmuyordu düz vites diye.Demek ki pedala biraz daha yüklenmemiz gerek :'(Evet dsg düşük hızlarda pek vites küçültmeyi sevmiyor. Gaza biraz fazla basmanız veya direksiyon arkasında ki kulakçıklardan(f1 vites) vitesi küçültüp öyle gazlamanız daha iyi performans verecektir.
Teşekkür ederim.Hepimize kazasız belasız günler.Hayırlı Olsun Hocam. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Evet bu liste fiyatlarına göre bu araçların oluru ancak 117/118 bin gibi olursa cazip olabilirdi gerçi o bile şüpheli.Hayırlı uğurlu olsun hocam aracınız kazasız belasız güzel günler kullanın.
Doğuş otomotiv bu araçların kampanyalı fiyatını 122 bin TL'ye çekmiş. Muhtemelen bayide ilave indirim yapar 119 120'lere alınır gibi duruyor. Şu sarı sitede 136 yazıp satmaya çalışanların elinde patlayacak gibi.