Bende su mantigi anlamiyorum ortalama 100-150 bin bandinda araclara biniyoruz ama bakima gelince yetkili servise gitmek istemiyoruz cok iyi tanidigin guvenilir ustan varsa tamm ama siradan esnafa benim guvenim yok onceden cok kotu tecrubelerim oldu
Altina imzami atarimBende su mantigi anlamiyorum ortalama 100-150 bin bandinda araclara biniyoruz ama bakima gelince yetkili servise gitmek istemiyoruz cok iyi tanidigin guvenilir ustan varsa tamm ama siradan esnafa benim guvenim yok onceden cok kotu tecrubelerim oldu
Hocam anladigim kadariyla araciniz benzinli, modeli nedir? Bir de 2 ay oncesinin faturasi degil mi?Buyrun size faturaEkli dosyayı görüntüle 28700
Fiyat çok avantajlı, şimdiye kadar 1500 tlnin altında faturaya denk gelmedim forumda. Sanırım 3 yaş üstü olduğu için Zubizu indiriminden dolayı böyle. 2 ayda ne kadar artar bilemiyorum ama bu ayarda bir fiyat verirlerse İstanbul’dan giderim, 80 km çok da uzak değilmiş. Hayırlısıyla şu virüs sürecini bi atlatabilirsek tabii...2016 model
Arkadaşın faturasında yanlışlık yok.,Buyrun size faturaEkli dosyayı görüntüle 28700
Bu fatura hangi tarihe ait..?@forzaGilles ustadim
Benim hidrolik degisim rakamlari da bu arada uçurum var gibi
2014 %25 zizibu indirim yapıldı
@41HU367