OSCAR_WILD
Üye
- İsim
- Fatih
@alper32 hocam ben de 27 Ekim'e randevu aldım 1.2 TSI 40 binde araç fakat yıldan dolayı 4. Yıl/60.000 km bakımına giricem sizinle benzer olarak. Hiç indirim yapılmamış faturadan gördüğüm kadarıyla , indirim talebiniz olmadı mı ? Fiyat bana epey yüksek geldi.Önceki 15. sayfada @CeeJay Geçen ay 60000 bakımını km dolmadan 55000 km civarında yaptırdım. 1073tl fatura çıktı, bilgilerinize arkadaşlar. diye belirtmişti 1.2 TSI aracı için
Değil indirim taksit bile yapmadılar. Bujiler değişince fiyat böyle çıktı. Servise de son gidişim oldu.@alper32 hocam ben de 27 Ekim'e randevu aldım 1.2 TSI 40 binde araç fakat yıldan dolayı 4. Yıl/60.000 km bakımına giricem sizinle benzer olarak. Hiç indirim yapılmamış faturadan gördüğüm kadarıyla , indirim talebiniz olmadı mı ? Fiyat bana epey yüksek geldi.Önceki 15. sayfada @CeeJay Geçen ay 60000 bakımını km dolmadan 55000 km civarında yaptırdım. 1073tl fatura çıktı, bilgilerinize arkadaşlar. diye belirtmişti 1.2 TSI aracı için
Yıl dolduktan sonra bir ay içinde yaptırabilirsiniz.Arkadaslar yillik bakimi yil dolduktan 1 hafta sonra yaptirsak ne olur?
Üç farklı yetkili servis 1 ay süre olduğunu söylüyor, km dolduktan sonra da 1000km kadar gecikme garanti konusunda sorun çıkarmıyor dediler.Arkadaslar yillik bakimi yil dolduktan 1 hafta sonra yaptirsak ne olur?