0,01 tl fark var
0,01 tl fark var
evet yoksa araba çalışmıyor, cam suyunuz dolu olsa bile şişeyi açmadan direkt yana koyuveriyorlar. ben de her defasında geri iade ediyorum.Yetkili serviste cam suyu koyulması mecburi mi acaba ?
aracın bir yerine tutuşturuverirler, hiç merak etmeyin.Bende kısa süre sonra gideceğim . Shell'den aldığım cam suyum var. Çok memnunum. Doluda bakalım artık neler yaşayacağım ?
kaç bin bakımı olacak. bir de fiyat alın ve fiyatı sabitletin derim. 1-2 gün içinde gelen zamdan etkilenmeyin. malum dövizin kıçı başı ayrı oynuyor.Teşekkür ederim..Bakalım ne kadarlık bir süpriz yaşayacağız.
Bütün servislerde aynıdır, ekstra işçilikten indirim yaparsa yaparlar ama diğer açıdan fiyatlar 2-3 gün içinde değişebiliyor. onu sabitleyin derim. benim bakımdan önceki 15 gün içerisinde 2 defa zam geldi.85 bin km'deyim ? Fiyatlar standart yalnız uygulama üzerinden baktığımda ?
Servisin bakım paketinin içine dahil ettiği (orjinal vw kışlık/antifrizli cam suyu) ultra konsantre yapıdadır., yani shell 'in cam suyundan çok daha fazla konsantredir. Özetle shell 'in cam suyunun ekonomik olduğu söylenemez;Bende kısa süre sonra gideceğim . Shell'den aldığım cam suyum var. Çok memnunum. Doluda bakalım artık neler yaşayacağım ?
Servis randevusunu alırken yapılan işlemler ve kullanılacak parçalar ile ilgili bilgilendirme yaparlar. Servis danışmanına cam suyu istemiyorum derseniz cam suyu koymazlar.Yetkili serviste cam suyu koyulması mecburi mi acaba ?