Teklifi paylaşaydınız keşke.Bugün 1.6TDİ 60000 bin (4.yıl) Golf aracım için zubizu indirimiyle 2108 TL bakım fiyatı aldım.(Karter Tapası dahil)
Teklifi bakım randevusu oluştururken telefonda aldım sözlü olarak.Yağ, mazot filtresi,hava filtresi,yağ filtresi, karter tapası, cam suyu diye saydı.Rutin bakım ekstra bir şey yok.Teklifi paylaşaydınız keşke.
Bakım yaptırdığınızda bakım faturası paylaşırsanız nerede deüişiklik var görebilir ve tabloyu güncelleriz.Teklifi bakım randevusu oluştururken telefonda aldım sözlü olarak.Yağ, mazot filtresi,hava filtresi,yağ filtresi, karter tapası, cam suyu diye saydı.Rutin bakım ekstra bir şey yok.
22 Kasım 2017Bakım yaptırdığınızda bakım faturası paylaşırsanız nerede deüişiklik var görebilir ve tabloyu güncelleriz.
Sürekli yeni fiyat geldiğinden tablo güncelliğini yitirmiş olabilir.
Aracınızın ilk tescil tarihi nedir?
diskler sıcakken arabayı yıkamıssan diskler bozuluyor titreme yapıyor@Savatage hocam benim arac 140 binde, aslinda balatalarin daha omru vardi ama diskler isininca titreme yapiyordu. Birazda simdi almazsam 1-2 ay sona hic alamicam korkusu geldi bu enflasyonda.