bunyamin81
Üye
- İsim
- Bünyamin
Ne kadar sürdü servis süresi hocam?
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, kazasız belasız sürüşler dilerim[mention=4688]bunyamin81[/mention] hocam aracımı Perşembe akşamı teslim ettim .Cuma günü akşamı teslim aldım.
Kazasız belasız sürüşler hocam, servis süresi ilk bakım diye mi kısa sürdü acaba? %10 online randevu indirimi olarak veriyor işçilikten onu biliyorum ama %5 parça indirimi nasıl alıyoruz?bugün makyajlı kasa 1.6 tdi dsg aracımın ilk bakımını altur otoda yaptırdım. internet randevu işçilikte %10 indirim ve parçada %5 indirimle 777 tl ödedim. sabah sekiz buçukta aracı teslim ettim, on buçukta aracım hazırdı.
Gittigimde ise gidicegimi belirtip rica ettim ne kadar hizli biterse o kadar iyi olur diye sagolsunlar yikama dahil iki saatte bitirdiler. Indirim konusunda yardimci oluyorlar zatenKazasız belasız sürüşler hocam, servis süresi ilk bakım diye mi kısa sürdü acaba? %10 online randevu indirimi olarak veriyor işçilikten onu biliyorum ama %5 parça indirimi nasıl alıyoruz?
45 bin de buji değişimi ? kendileri kendi basıp dağıttıkları kitaplarında diyorlar 60 binde değişir diye . Tamer beyi görüyoruz bir altınızdaki mesajda 60 bin de nizami yasal çerçevede buji değiştirmiş.Herkese mrb. 45000 bakımını yaptırdım.Normal bakımın dışında fren hidrolik yağı,bujiler ve antifriz değişti.Normal bakımlar içinde 780 tl fiyat almıştım.
%16 indirimle 1107 tl ödedim.
Ben 4. bakıma girdim 3 ay önce ve hiç fren hidrolik yağı değişmedi. ölçüm yaparız gerekirse değiştiririz diyor görevli servis danışmanı. araç 26 bin km şu an. Bu konu hakkında bilginiz var mı hocamHerkese mrb. 45000 bakımını yaptırdım.Normal bakımın dışında fren hidrolik yağı,bujiler ve antifriz değişti.Normal bakımlar içinde 780 tl fiyat almıştım.
%16 indirimle 1107 tl ödedim.
Ekli dosyayı görüntüle 14277
Bujiler 4 yıl veya 60 bin km de değişiyor hangisi önce dolarsaArkadaşlar iyi akşamlar
1.2 Tsı manüel araçta 30 bin bakımında neler değişiyor? Bujilerin değişmesine gerek varmı ? Birde istanbulda tercihen maslak sanayide hangi özel servisi tavsiye edersiniz ?
Aynısı benim başımada geldi 4. Yılda buji değişmesi gerekir zamanı gelmiş diyen servis 3. Yıl bakımında fren hidrolik sıvısını değiştirmedi sağolsun[mention=520]forzaGilles[/mention] söyledide tekrar servise gidip değiştirdimBen 4. bakıma girdim 3 ay önce ve hiç fren hidrolik yağı değişmedi. ölçüm yaparız gerekirse değiştiririz diyor görevli servis danışmanı. araç 26 bin km şu an. Bu konu hakkında bilginiz var mı hocam