Değerli hocam, iphone uygulamasinda sorun gözükmüyor ben kullanabiliyorum ?Teşekkürler., Sorun iphone uygulamasında o zaman
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli hocam, iphone uygulamasinda sorun gözükmüyor ben kullanabiliyorum ?Teşekkürler., Sorun iphone uygulamasında o zaman
benim ki 5s antika telefon belki ondandır., son yazılım yüklü ama hata veriyor :wacko:Değerli hocam, iphone uygulamasinda sorun gözükmüyor ben kullanabiliyorum ?
Aracınıza neler yapıldı hocam, fatura vs paylaşabilir misiniz?Ocak ayında aracımın 45 bin bakımını Çorum Ahlatçı’da 580 tl ye yaptırmıştım, buradaki fiyatlara bakınca gayet uyguna yaptırmışım
Bildiğimiz rutin 15 bin bakımlarından, yağ ve filtreler değişti gerekli kontroller yapıldıAracınıza neler yapıldı hocam, fatura vs paylaşabilir misiniz?
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fren hidroliği ile ilgili bir işlem yapılmadı mı?Bildiğimiz rutin 15 bin bakımlarından, yağ ve filtreler değişti gerekli kontroller yapıldı
Tam hatırlamıyorum, fatura araçta, araca inince fotoğrafını paylaşırımFren hidroliği ile ilgili bir işlem yapılmadı mı?
Tamam hocam size zahmet, merak ettim yapılan işlemleri bakıma 6 gün kaldıTam hatırlamıyorum, fatura araçta, araca inince fotoğrafını paylaşırım
Fiyat 580 yazmıştım ama daha düşükmüş [emoji846]Tamam hocam size zahmet, merak ettim yapılan işlemleri bakıma 6 gün kaldı
Fotoğraf için teşekkürler, Kazasız sürüşler dilerim hocam.Fiyat 580 yazmıştım ama daha düşükmüş [emoji846]
Torpil geçtiler sağolsunlar[emoji3] ,Aracımı da ordan almıştım zaten, Ahlatçı’yı hem satış hem de servis bakımından tavsiye ederim gerçekten fiyatları diğer bayilere göre uygunİşçilik ücreti konulmamış hiç, ilginç geldi [emoji4]