Hocam geçen yıl anlattığınız gibi parçacıya ruhsatı gösterip parçları aldım ustaya götürdüm adam 4 lt yağ vermiş 4.7 lt gerekiyormuş adamın bundan haberi yok usta eksik olur dedi kendisi ekledi ne ekledi ona da bakmadım bir de eskişehirin en çok satış yapan parçacılarından filtreler dandik içeri tüm egzoz kokusu giriyor en kalitesiz kağıt filtre bu bakımda netten mann parçları alıp kendim götürcem sadece yağ pahalı professionel alamıcam normal castrol ll alcam@ykeskmer
Birçok defa mann filtre web linki foruma eklenmişti. Buradan anlıyoruzki ?
Sanayideki +25 yıllık ustanıza bile sadece işçilikte güvenmekte fayda var . Birde sanayide ki yedek parçacıya gidip dizel 2015 golf için filtreleri ver demekte sağlıklı olmayabilir Alıp kullanmanız gereken uygun kodlu vw filtre + yağ ekipmanını bizzat bizlerin isteyip satın alıp ustamıza sunmamız en doğrusu. Mesela benim sanayideki usta diyor ki , golflere castrol yağ olur , Mobil 1 esp formula olmaz diyor? Yanlış biliyor ! Dedim etleri ben alırım sen sadece mangalı yak pişir getir. gerisine karışma (garantiden çıkacağım zaman)
Birkez daha ekleyelim
https://catalog.mann-filter.com/EU/tur/vehicle/MANN-FILTER Katalog Europa/Araçlar/Otomobiller + Ticari Araçlar/VW (VOLKSWAGEN)